ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mirodenii cu puteri vindecatoare - articole medicale

Mirodenii cu puteri vindecatoareMirodeniile le folosesti la bucatarie si le iubesti pentru gustul lor special, aromat, iute, dulceag sau amarui, care scoate orice fel de mancare din spatiul comunului si ii da ceva aparte.

Totusi, probabil niciodata nu te-ai gandit ca acestea te mai ajuta intr-un fel, caci unele dintre ele au proprietati curative incredibil de puternice, conform boli de inima. Colesterolul scade cu 13% si trigliceridele cu 23%.

Ia o capsula standardizata cu scortisoara in fiecare zi, dar ai grija sa nu exagerezi, caci ingredientul poate sa devina periculos.

Rozmarinul - scade riscul de cancer

Carnea prajita, fripta, devine un potential pericol, fiind cancerigena, asa ca trebuie sa faci ceva pentru a contracara acest efect. Extractul de rozmarin te poate ajuta in acest sens, putand fi amestecat cu carnea inainte ca aceasta sa fie gatita, dupa cum sugereaza cercetatorii de la Universitatea din Kansas.

Rozmarinul contine carnosol si acid rozmarinic, doi antioxidanti puternici care ajuta la distrucerea factorilor cancerosi.

Acestia au chiar puterea de a opri cresterea tumorilor, dupa cum s-a vazut in urma studiilor efectuate pe animale.

Ghimbirul - te scapa de greata

Ghimbirul iti ajuta stomacul atunci cand are diverse probleme, fie cauzate de sarcina, rau de masina sau chiar chimioterapie. Cercetatorii de la Universitatea din Michigan spun ca este si un puternic antioxidant. El functioneaza prin blocarea efectului serotoninei, o chimicala produsa de creier si stomac atunci cand ai senzatia de greata, estompand si radicalii liberi.

Persoanele care se afla pe un vas de croziera mai multe zile ar trebui sa ia 500 mg de ghimbir odata la 4 ore.

In afara de acest efect bun, el mai scade si presiunea sanguina, durerile de artrita si riscul de cancer. Ajuta la reglarea fluxului sanguin si are proprietati antiinflamatorii. Studiile specialistilor de la Universitatea din Michigan arata faptul ca acesta are efecte benefice si in ceea ce priveste cancerul ovarian.

Busuiocul te scapa de stres

Mai multe studii arata faptul ca busuiocul are capacitatea de a creste adrenalina si noradrenalina si de a scadea stresul. In plus, te scapa de indigestii si dureri de cap. Inhiba celulele canceroase, in special cele dezvoltate la san, facandu-le sa nu se raspandeasca si sa metastazeze.

Pune la fiert doua cani de apa cu 10-15 frunze de busuioc si tine 5 minute, dupa care raceste. Indeparteaza frunzele inainte sa consumi ceaiul.

Usturoiul

Usturoiul scade riscul de cancer ovarian, colorectal, dar si alte tipuri. Un experiment din 2006 din Japonia a aratat ca dupa un an de suplimente de usturoi, oamenii cu istorie de polipi la colon au observat o reducere a cresterilor precancerase.

Usturoiul are si beneficii cardiovasculare si ajuta la o mai buna circulatie sa sangelui.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/mirodenii-cu-puteri-vindecatoare-1187999




Mirodenii cu puteri vindecatoare - articole medicale - startsanatate