ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mit spulberat: Mancarea organica nu e cu mult mai sanatoasa - articole medicale

Mit spulberat: Mancarea organica nu e cu mult mai sanatoasaOamenii cheltuiesc sume mari pentru a-si asigura hrana organica, insa un nou studiu realizat de specialisti arata ca acest tip de alimente nu este cu mult mai sanatos decat restul alimentelor fara astfel de "pretentii".

Expertii de la Universitatea Stanford au analizat mai multe alimente si au tras o concluzie surprinzatoare. Ei au identificat doar cateva diferente care au legatura cu pesticidele utilizate, scrie CBS News.

Mancarea organica este rezervata in primul rand copiilor, cu scopul de a nu le expune corpul la pesticide si alte substante folosite in procesul de crestere al plantelor.

Diferenta este una foarte mica, spun expertii in domeniu, valorile incadrandu-se in limitele de siguranta.

Alimentele organice nu s-au dovedit nici a avea o valoare nutritionala mai mare. Medicul Dena Bravata, care a partcipat la studiu, a spus ca a fost pur si simplu surprinsa de rezultatul cercetarilor. Ea a demarat acest proiect de cercetare deoarece mai multi pacienti au intrebat-o daca trebuie sa treaca la hrana organica.

Ea afirma ca, din perspectiva sanatatii corpului uman, beneficiile nu sunt atat de mari, insa ele exista daca ne gandim la gustul fructelor sau legumelor respective. Se pare ca pericolul toxiinfectiei alimentare este la fel de mare in cazul ambelor tipuri de alimente.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/mit-spulberat-mancarea-organica-nu-e-cu-mult-mai-sanatoasa-1188059




Mit spulberat: Mancarea organica nu e cu mult mai sanatoasa - articole medicale - startsanatate