ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mustarul, ingredient necesar pentru sanatate si frumusete - articole medicale

Mustarul, ingredient necesar pentru sanatate si frumuseteCand auzi cuvantul mustar te gandesti la garnitura pentru mancare si atat. Te-ai gandit vreodata ca acest ingredient te-ar putea ajuta sa fii mai sanatoasa si chiar mai frumoasa?

Mustarul poate alina o durere de spate. Fa o baie cu mustar galben pentru a alina durerile provocate de artrita, te sfatuieste Readers Digest. Toarna 175-250 de mililitri de mustar in apa din cada. Amesteca bine si stai in cada timp de 15 minute.

Daca nu ai timp de baie, poti freca putin mustar diluat direct pe zonele afectate. Foloseste numai mustar galben si inainte fa un mic test pe piele. Nu folosi mustar nediluat, pentru ca poate irita pielea.

Daca obisnuiesti sa faci baie in sare Epson, arunca in apa si cateva linguri de mustar galben. Mustarul va spori efectele linistitoare ale sarii si va ajuta muschii sa se relaxeze.

Foloseste mustarul pentru un tratament facial tonic, ce va calma si va stimula pielea. Inainte de a aplica mustarul pe fata, testeaza-l pe o zona mica, pentru a te asigura ca nu te vei irita.

Ai cateva sticle pe care ai vrea sa le pastrezi dupa ce termini continutul, insa ramane mirosul? Spala-le cu mustar si sigur vei scapa de orice miros.

De asemenea, daca masina ta a prins un miros foarte urat si greu de suportat, poti amesteca o cana de mustar cu o galeata de apa si sa speli anvelopele, rotile si caroseria masinii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-14-2009/mustarul-ingredient-necesar-pentru-sanatate-si-frumusete-918571




Mustarul, ingredient necesar pentru sanatate si frumusete - articole medicale - startsanatate