ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

NUROFEN - Tinta lui este durerea! - articole medicale

NUROFEN - Tinta lui este durerea!

E groaznic de neplăcut când o durere de cap te loveşte din senin, îţi strică ziua şi nici nu dispare de la sine. Iar atunci când persistă şi nu mai ştii ce să faci ca să scapi de ea cât mai repede parcă ţi-ai dori un buton să opreşti instantaneu tortura... Ce anume a stârnit durerea în acel moment, când, întâmplător, poate eşti la un examen, poate eşti foarte obosit şi mai ai de muncă... aproape că nu contează.

În acele momente primul tău gând se îndreaptă către medicamentul pe care îl poţi lua, astfel încât să scapi rapid de durerea care nu îţi dă pace.  Însă nu toate analgezicele acţionează la fel.

Nurofen 200 mg găseşte locul dureros şi acţionează eficient împotriva durerilor de cap cauzate de stres sau activităţile zilnice. Astfel recâştigi starea de bine şi te poţi bucura de fiecare moment.

Nurofen 200 mg este indicat în tratamentul unui spectru larg de dureri ocazionale de intensitate moderată: dureri de spate, dureri dentare, nevralgii, dureri menstruale, dureri musculare şi reumatice.

Acest medicament conţine ibuprofen şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Doze şi mod de administrare: adulţi şi copii peste 12 ani. Doza iniţială recomandată este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg; dacă este necesar, se mai pot administra 1-2 drajeuri Nurofen 200 mg la interval de 4-6 ore. Nu trebuie să depăşiti doza de 6 drajeuri Nurofen 200 mg pe zi.


Comunicate de presa - StartSanatate.ro






NUROFEN - Tinta lui este durerea! - articole medicale - startsanatate