ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de exercitii fizice - articole medicale

Niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de exercitii fizicePersoanele care incep sa faca exercitii fizice, pana sa atinga varsta de 50 de ani, pot sa beneficieze, inca, de efectele pozitive ale activitatilor sportive.

Specialistii afirma ca aceste efecte se pot face simtite dupa aproximativ 10 ani de efectuare a acestor activitati de intretinere, informeaza Reuters.

Un studiu efectuat de cercetatorii suedezi, pe 2.205 subiecti, atesta faptul ca persoanele care s-au apucat sa faca exercitii fizice, in apropierea varstei de 50 de ani, au aceeasi speranta de viata ca persoanele care fac sport de la o varsta frageda.

"S-a demonstrat ca tinerii au multe beneficii in urma acestor exercitii fizice, dar este pentru prima oara cand aratam ca si persoanele in varsta de pot bucura de aceste avantaje. Nu este niciodata prea tarziu sa incepi exercitiile fizice", a declarat Liisa Byberg, cercetator la Universtatea Uppsala.

Studiul a demonstrat ca barbatii care au efectuat exercitii fizice timp de zece ani, de la varsta de 50, au aceeasi speranta de viata ca cei care au participat la activitati sportive, din tinerete.

In acelasi timp, raportul arata ca grupul sedentarilor se expune riscul mai multor afectiuni de sanatate, din cauza modului nesanatos de viata.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-06-2009/niciodata-nu-e-prea-tarziu-sa-te-apuci-de-exercitii-fizice-685382




Niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de exercitii fizice - articole medicale - startsanatate