ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nou medicament pentru cancerul la plamani - articole medicale

Nou medicament pentru cancerul la plamaniUn nou medicament pentru cancerul la plamani, unul dintre cele mai letale forme de cancer, este testat in prezent.

Cercetatorii britanici au descoperit ca acesta distruge tumorile, in cazul cencerului la plamani neoperabil, care, de obicei, ucide 9 din 10 bolnavi, relateaza The Telegraph.

Tratamentul functioneaza in sensul ca blocheaza dezvoltarea celulelor canceroase, facand ca, in final, acestea sa se autodistruga.

In mai bine de 50% dintre cazuri, in cadrul experimentelor, tratamentul, care nu are efecte secundare, a facut ca celulele canceroase sa dispara in totalitate, stergand orice urma a bolii.

Tratamentul traditional pentru cancerul la plamani da rezultate in prima faza, reducand tumorile, insa acestea, de obicei, isi recapata imediat dimensiunile, devenind rezistente la tratament.

In cadrul testelor de laborator, tumorile cobailor nu au mai aparut ulterior, odata exterminate. Daca se va dovedi eficient si in cazul oamenilor, cei care sufera de aceasta boala vor trai cu 5 pana la 10 ani mai mult.

Cancerul la plamani este cel mai letal dintre cancere, la nivel mondial. Numai in Marea Britanie, 100 de oameni sunt diagnosticati cu aceasta boala anual.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-11-2009/nou-medicament-pentru-cancerul-la-plamani-947757




Nou medicament pentru cancerul la plamani - articole medicale - startsanatate