ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nou tratament pentru cancerul de prostata, cu aur si ceai verde - articole medicale

Nou tratament pentru cancerul de prostata, cu aur si ceai verdeOamenii de stiinta americani au descoperit un nou tratament pentru cancerul de prostata agresiv, tehnica implicand folosirea ceaiului verde si a aurului.

Cancerul de prostata, ca de altfel cele mai multe tipuri de cancer, este in prezent tratat prin chimioterapie. Insa prin aceasta metoda nu are de suferit doar tumoarea, ci si organele vitale, efectele secundare fiind severe. Tratamentul pus la punct de cercetatorii de la Universitatea Missouri tinteste doar tumorile, iar tesuturile sanatoase si organele nu au de suferit, conform MedicalDaily.

Potrivit acestora, un compus din ceaiul verde este atras catre celulele tumorilor de la nivelul prostatei. Cand ceaiul verde este combinat cu nanoparticule radioactive de aur, cele din urma sunt atrase (gratie ceaiului) catre tumoare, aceasta fiind distrusa.

"Medicamentul" este injectat, iar in cateva saptamani radioactivitatea din organism dispare, se mentioneaza in jurnalul Proceedings of the National Academy of Science.

Tehnica a fost testata pe soareci, iar inainte de a fi incercata si pe subiecti umani va fi aplicata si cainilor, cancerul de prostata care ii afecteaza pe acestia fiind similar celui care se intalneste in cazul oamenilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cancer/nou-tratament-pentru-cancerul-de-prostata-cu-aur-si-ceai-verde-1179360




Nou tratament pentru cancerul de prostata, cu aur si ceai verde - articole medicale - startsanatate