ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nou tratament pentru hepatita C - articole medicale

Nou tratament pentru hepatita CUn nou tratament se prefigureaza in cazul hepatitei C, boala care in prezent se trateaza doar partial si nu intotdeauna eficient, tratamentul fiind adesea toxic.

Daca se dovedeste eficient in cazul oamenilor - tratamentul urmand sa fie testat curand pe animale - el va putea iesi pe piata in circa 18 luni, relateaza HealthDay.

Cei care au descoperit noii compusi ce urmeaza sa fie inglobati in tratament sunt cercetatorii de la Scoala de Medicina a Universitatii Stanford. 150 de milioane de oameni sunt infectati cu virusul care declanseaza aceasta boala la nivel mondial, multi dintre ei nestiind ca sunt bolnavi.

Hepatita C cronica este principala cauza a cancerului de ficat si a necesitatii transplanturilor in SUA, situatia fiind asemanatoare si in restul tarilor.

Noua clasa de compusi va modifica felul in care organismul raspunde la virsul care declanseaza boala, fara a fi (atat de) toxic, se mentioneaza in raportul publicat de jurnalul Science Translational Medicine.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-21-2010/nou-tratament-pentru-hepatita-c-989288




Nou tratament pentru hepatita C - articole medicale - startsanatate