ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nu face aceste greseli, daca vrei sa slabesti - articole medicale

Nu face aceste greseli, daca vrei sa slabestiO persoana care tine un regim de slabire ajunge intr-un moment in care se intreaba de ce nu mai slabeste. In cele din urma aceste persoane ajung sa fie frustrate si sa renunte la drumul lor spre o greutate mai bine, ajungand chiar sa puna la loc kilogramele date jos. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, ai grija sa nu faci greselile urmatoare.

Nu iti pune in cap obiective de neatins, te sfatuieste Nu te increde in promisiunile facute de diete

Dieta prin infometare este cea mai proasta alegere pe care o poate face o persoana care vrea sa urmeze un regim alimentar. O sa slabesti cateva kilograme, insa cand o sa mananci din nou o sa depui mai mult decat ai pierdut. Aceste diete nu sunt in masura sa sustina fizicul pentru o perioada indelungata de timp, iar tu risti sa ai probleme cu sanatatea.

Nu trebuie sa te apuci de o cura de slabire fara sa te informezi bine inainte. Documenteaza-te foarte bine inainte de a incepe regimul. Detaliile legate de propriul organism sunt foarte importante.

Cum stii ca dieta nu ti se potriveste


Daca persoanele din jurul tau nu vor fi in stare sa te sustina, nu le spune de ceea ce ai de gand sa faci. Lipsa unui suport din partea prietenilor sau al familiei te va afecta mai mult decat crezi si nu o sa ai puterea de a merge pana la capat. O dieta nu este atat de usoara pe cum suna.

Nu uita ca un regim de slabit necesita timp si efort. Daca nu ai timp, nu incepe regimul. O sa ai nevoie de timp pentru a face exercitii, pentru a-ti pregati masa speciala si pentru a te documenta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-27-2010/nu-face-aceste-greseli-daca-vrei-sa-slabesti-998450




Nu face aceste greseli, daca vrei sa slabesti - articole medicale - startsanatate