ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

O substanta continuta de coaja marului accelereaza arderile - articole medicale

O substanta continuta de coaja marului accelereaza arderileCa marul poate fi un aliat in curele de slabire ni s-a tot spus. Recent, insa, un studiu a adus si un argument: o substanta care se gaseste in coaja acestui fruct accelereaza arderile.

Este vorba de acidul ursolic, o substanta care a avut efect asupra cobailor, in cadrul unui experiment derulat recent, conform alimente bogate in grasimi, insa o parte dintre subiecti a primit si acid ursolic.

In timpul perioadei de monitorizare s-a observat ca rozatoarele care primisera suplimentul au mancat mai mult decat celelalte, insa, cu toate acestea, nu au castigat in greutate si nici nu aveau un nivel crescut al zaharului in sange. Nici ficatul lor nu a avut de suferit de pe urma grasimilor.

In plus, rezistenta lor la activitate fizica a fost crescuta, se mentioneaza intr-un raport publicat de jurnalul PloS One. Analizele au aratat ca muschii lor erau mai bine dezvoltati si ca ardeau mai multe calorii decat restul.

Studiile anterioare aratasera ca acidul ursolic mareste masa musculara si forta, insa de aceasta data a fost combinat cu o dieta bazata pe grasimi, care ar fi dus inevitabil la obezitate si sindrom metabolic. Acidul ursolic si-a facut treaba chiar si in aceste conditii, reducand riscul aparitiei obezitatii, prediabetului si a bolilor de ficat.

Cercetari anterioare au aratat ca merele, consumate regulat, reduc riscul de cancer al colonului si plamanilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fructe/o-substanta-continuta-de-coaja-marului-accelereaza-arderile-1175093




O substanta continuta de coaja marului accelereaza arderile - articole medicale - startsanatate