ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Obiecte folosite zilnic, potentiale pericole pentru sanatate - articole medicale

Obiecte folosite zilnic, potentiale pericole pentru sanatatePrin casa sunt tot felul de obiecte care te ajuta sa iti desfasori activitatile zilnice mai usor si pe care nu le privesti niciodata ca pe un pericol.

Totusi, acestea pot sa sa iti afecteze starea de sanatate daca nu ai grija la felul in care le utilizezi, confom fructe verzi sau cele cu aciditate mai crescuta, precum rosiile, il absorb. Incearca sa cumperi oale care au o suprafata protectoare, astfel incat hrana sa nu intre in contact direct cu aluminiul.

Sticle de plastic refolosibile

Acestea au policarbonat, care poate sa contina bisfenol A, suspectat ca distruge echilibrul hormonal si stimuleaza cresterea celulelor cancerigene in zona prostatei.

Mai bine ia-ti recipiente de apa din otel inoxidabil si sub nicio forma sa nu pui astfel de produse din plastic in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat. Foloseste vase de ceramica si sticla.

Sticlele de sucuri refolosite

De multe ori oamenii refolosesc sticlele de apa sau suc, fara sa stie ca acestea contin polietilen tereftalat, un ingredient cancerigen care devine mai periculos cu fiecare folosire in parte.

Mobila de plastic, cortinele de la dus si jucariile

Toate acestea au PVC, prin urmare si ftalati. Ei pot sa avarieze ficatul, rinichii si sistemul imunitar. Sub nicio forma copiii nu trebuie sa primeasca jucarii din plastic, caci ei le baga in gura si poate chiar le mesteca.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/obiecte-folosite-zilnic-potentiale-pericole-pentru-sanatate-1183629




Obiecte folosite zilnic, potentiale pericole pentru sanatate - articole medicale - startsanatate