ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Olynth cu formula speciala pentru copii - articole medicale

Olynth cu formula speciala pentru copiiDecongestionantul nazal Olynth are acum o formula speciala pentru copii. Produsul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani cuprinde o inovatie ce combina efectul de eliberare rapida a nasului infundat, cu actiunea hidratanta a Acidului Hialuronic.

Incidenta infectiilor respiratorii in randul copiilor este frecventa in sezonul rece, primul simptom si totodata unul dintre cele mai deranjante fiind nasul infundat.

Noul Olynth HA 0,05% elibereaza rapid nasul infundat, datorita sistemului de pulverizare fina, care asigura o acoperire larga si uniforma a mucoasei nazale. Acidul hialuronic, prezent in compozitia noului spray, protejeaza mucoasa sensibila a copilului, asigurandu-i acesteia nivelul optim de hidratare.

O mucoasa nazala sanatoasa si hidratata ajuta copilul sa respire usor si imbunatateste sistemul de aparare al copilului impotriva bacteriilor.

Olynth este indicat in reducerea congestiei mucoasei nazale in coriza (guturai), gripa, rinita vasomotorie, rinita alergica si alte infectii ale cailor respiratorii superioare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-22-2010/olynth-cu-formula-speciala-pentru-copii-997201




Olynth cu formula speciala pentru copii - articole medicale - startsanatate