ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Opt secrete pentru a ramane in forma cand calatoresti - articole medicale

Opt secrete pentru a ramane in forma cand calatorestiExista o multime de motive care iti pot "sabota" sanatatea atunci cand calatoresti, indiferent ca o faci de placere sau pentru slujba. De la microbii de pe scaunele avioanelor, trenurilor sau microbuzelor, pana la mesele de la restaurant supraincarcate cu calorii, toate sunt daunatoare corpului tau.

Afla in continuare ce trebuie sa faci pentru a ramane sanatos atunci cand calatoresti.

Ai grija sa nu intri in contact cu microbii altei persoane, te sfatuieste MSN. Multe suprafete din camerele de hotel, inclusiv telefonul, pot fi contaminate cu virusul racelii.

Potrivit unui studiu, daca 15 persoane au stat peste noapte intr-un hotel, aproximativ 35% din suprafata acestuia este infectata. Cele mai periculoase puncte sunt intrerupatorul de lumina, telefonul si telecomanda de la televizor.

"Virusul unei persoane poate persista pe suprafete pentru cel putin o zi", spune cercetatorul Owen Hendley.

Propria ta paturica nu te va ajunta in cazul unui accident aviatic, insa o poti pune pe locul din avion si astfel stai departe de microbi.

Din cauza umiditatii scazute din anumite avioane, caile nazale se pot usca excesiv, declansand ruperea membranelor mucoase si facilitand infectiile. Pentru a te mentine hidratat bea cat mai multa apa in timpul zborului cu avionul.

Uita de meniu. Atunci cand manaci la restaurant, comanda fara sa te uiti pe meniu. "Cei mai multi oameni aleg cu ochii, nu cu capul", spune specialistul in nutritie Christopher Mohr. De exemplu, poti alege un aperitiv usor si apoi un pui la gratar sau peste cu legume.

Evita tentatiile. Atunci cand rezervi o camera la un hotel mare, cere ca minifrigiderul din camera sa aiba produse pentru o persoana care are diabet. In acest fel vei evita sa gasesti minifrigiderul plin de produse cu multe calorii si mult zahar.

Tine-ti laptopul pe birou. Daca vei lucra in pat, acesta va fi asociat cu munca, nu cu somnul si relaxarea. Acest aspect este foarte important, pentru ca atunci cand merg in calatorii de afaceri, oamenii dorm mai putin cu 2-3 ore mai putin decat de obicei.

Din aceasta cauza iti va scadea nivelul leptinei si iti va creste pofta de mancare cu 23%.

Invita o persoana pe care abia ai cunoscut-o la masa, eventual un partener nou de afaceri sau un client. Potrivit unui studiu recent, barbatii consuma cu 35% mai putine calorii daca iau masa cu o persoana straina, decat daca ar manca cu prieteni.

De asemenea, daca iei masa in camera de hotel nu te uita la televizor. Oamenii de stiinta au demonstrat ca daca te uiti la televizor in timp ce mananci vei consuma mai mult cu 288 de calorii.

Inainte de a pleca in calatorie, achizitioneaza un pedometru si astfel vei fi tot timpul la curent cu performantele tale, masurandu-ti nivelul activitatii fizice.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-15-2009/opt-secrete-pentru-a-ramane-in-forma-cand-calatoresti-881729




Opt secrete pentru a ramane in forma cand calatoresti - articole medicale - startsanatate