ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ouale crude, tonicul perfect - articole medicale

Ouale crude, tonicul perfectNu trebuie sa fii soprana sau bariton pentru a consuma oua crude. Ele nu sunt benefice numai pentru corzile vocale, pe care le curata de impuritati si bacterii in profunzime, dar sunt si tonicul perfect pentru fiecare zi.

Consumul regulat ajuta si la intarirea masei musculare. Tocmai de aceea instructorii de fitness recomanda dieta cu oua crude pentru tonifierea intregii musculaturi, informeaza naturalnews.com.

Ajuta la eliminarea completa a toxinelor si, contrar opiniei generale, nu actioneaza asupra cresterii valorii colesterolului pentru ca nu toate grasimile sunt daunatoare sanatatii.

Margarina sau uleiurile vegetale actioneaza rapid asupra colesterolului, dar ouale, in special cele crude, nu contin grasimi daunatoare pentru organism.

Cercetatorii americani sunt de parere ca ipoteza grasimilor naturale, in totalitate daunatoare sanatatii, nu este decat un mit. Astfel, poti manca oua crude dimineata cu incredere pentru ca ele au rolul de a te revigora, daca sunt consumate in cantitati corespunzatoare.

Excesele pot avea consecinte nedorite. Creeaza probleme digestive, migrene, ameteli si un permanent disconfort stomacal.

Astfel, daca ai inregistrat primele efecte benefice ale curei tale cu oua crude, nu face excese, ci consulta un medic pentru a-ti recomanda in continuare cantitatea corespunzatoare.

Reteta ideala de tonic cu oua crude se obtine dintr-un ou batut, in care ai adaugat putin lapte si multa miere de albine. Consuma in fiecare dimineata energizantul tau si vei avea si pofta de mancare si energie pentru intreaga zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-19-2009/ouale-crude-tonicul-perfect-923772




Ouale crude, tonicul perfect - articole medicale - startsanatate