ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

PRIMUL MATERIAL DIDACTIC VIDEO POSTAT PE EXPLORE MEDICINE TV - articole medicale

Portalul de educaţie medicala video Explore Medicine TV anunţa postarea primului material didactic video de calitate HD: înregistrarea unei operaţii de hernie obilicala si hernie inghinala dreapta cu vezica urinara alunecata. Intervenţia chirurgicala a fost realizata de catre Conf. Univ. Dr. Laurenţiu Belusica, medic primar chirurg, seful Secţiei de Chirurgie Generala din cadrul Spitalului Militar de Urgenţa "Prof. Dr. Dimitrie Gerota".

Materialul video este dublat de explicaţii amanunţite pentru fiecare timp operator, astfel încat studenţii, rezidenţii si medicii interesaţi sa poata studia atent întreaga procedura si fiecare tehnica folosita. De la prima incizie, trecand prin disecţia subtegumentara, deschiderea sacului herniar, disecţia supraponevrotica, sutura aponevrotica, montarea plasei si pana la drenaj, Conf. Univ. Dr. Laurenţiu Belusica pune accent pe momentele care necesita atenţie deosebita, oferind detalii în privinţa fiecarei alegeri facute, astfel încat riscurile sa fie diminuate, iar operaţia sa decurga în limite normale.

Conf. Univ. Dr. Laurenţiu Belusica, primul cadru didactic universitar care susţine aceasta serie de materiale didactice video, a vorbit despre implicarea sa în proiectul Explore Medicine TV, primul portal dedicat exclusiv educaţiei medicale: "Dintotdeauna mi-am dorit sa le pot oferi studenţilor si rezidenţilor mei cele mai moderne metode de studiu, chiar revoluţionare. Acesta este si motivul pentru care în 1999 am lansat primul Atlas de Chirurgie Patologica din lume, în format bilingv, cu fotografii care însoţeau textele explicative. Iata ca acum, datorita Explore Medicine TV, importanţa fotografiilor medicale în procesul de predare-învaţare este completata de materialele didactice video, calitatea acestora din urma fiind însa una excepţionala, racordata celor mai noi tehnologii".

"Ma simt onorat sa fiu primul cadru didactic universitar care participa la implementarea acestor mijloace moderne de învaţare în domeniul medical", a încheiat autorul primei emisiuni educative.

Aceasta operaţie inaugureaza o serie ampla de materiale video, cu conţinut ?tiin?ific, special create pentru studenţi, rezidenţi, medici specialisti, medici primari, stomatologi, farmacisti, asistenţi medicali, asistenţi dentari si asistenţi farmacisti. "Aceasta este prima emisiune, din seria materialelor demo, care îsi propune sa susţina excelenţa în educaţia medicala. Ne propunem sa promovam online cele mai noi materiale didactice video si sa oferim o noua dimensiune pentru updatarea standardelor de performanţa în domeniul învaţamantului medical", spune Lector Univ. Drd. Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group.

Explore Medicine TV este primul si cel mai complex portal de educaţie medicala video de pe piaţa naţionala si internaţionala din domeniu. Portalul a fost lansat în data de 4 noiembrie în Sala de Consiliu a Universitaţii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

Explore Medicine TV este un proiect Sanatatea Media Group, avand ca partener principal Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

Persoana de contact:

Madalina Georgescu

PR Executive Sanatatea Media Group

e-mail: pr@sanatateamediagroup.ro


Articol propus de Sănătatea Media Group




PRIMUL MATERIAL DIDACTIC VIDEO POSTAT PE EXPLORE MEDICINE TV - articole medicale - startsanatate