ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pana la ce varsta vrem sa traim? - articole medicale

Pana la ce varsta vrem sa traim?Gratie progreselor stiintei, speranta de viata a crescut si va creste cu 2 ani la fiecare 10 ani care trec, ne asigura cercetatorii.

Daca predictiile oamenilor de stiinta din cadrul ONU se vor adeveri, femeile din tarile dezvoltate pot atinge 100 de ani la sfarsitul secolului al XXI-lea, iar barbatii cu trei sau patru ani mai putin.

Ce parere au oamenii despre acest lucru? Sunt incantati de perspectiva de a trai 100 de ani? David Ewing Duncan, jurnalist, scriitor si cercetator american, a incercat sa afle raspunsul la aceasta intrebari. Acesta a interogat mai mult de 30.000 de persoane in cursul celor 30 de ani, de cand organizeaza periodic conferinte, informeaza Steve Jobs si Albert Einstein ar putea fi inca in viata.

Cel putin in cazul in care si ei ar fi fost de acord cu conditiile unei astfel de "prelungiri". Intr-o anumita masura si in aceste momente se pot face alegeri. In acest sens, David Ewing Duncan a oferit exemplul savantului Albert Einstein. Acesta a murit la 76 de ani, dupa ce a refuzat sa fie operat pentru o ruptura de anevrism: "A prelungi intr-un mod artificial viata este o alegere gresita. Din partea mea, a venit timpul sa plec. Vreau sa o fac cu eleganta", a spus celebrul fizician.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/viata/pana-la-ce-varsta-vrem-sa-traim-1189091




Pana la ce varsta vrem sa traim? - articole medicale - startsanatate