ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pastila care te ajuta sa prinzi suta de ani, disponibila in 3 ani - articole medicale

Pastila care te ajuta sa prinzi suta de ani, disponibila in 3 aniO super-pilula, care ne va ajuta sa devenim centenari, va fi disponibila pe piata in 3 ani.

Cercetatorii britanici lucreaza in prezent la o pastila-minune, care va elimina posibilitatea de a ne imbolnavi de Alzheimer, diabet si boli de inima, prelungind considerabil speranta de viata, relateaza Daily Mail.

Afirmatia Dr. Nir Barzilai se bazeaza pe identificarea a 3 gene intalnite in cazul centenarilor, care le garanteaza acestora o viata lunga si lipsita de probleme medicale serioase.

Potrivit cercetatorului, cei care au aceste gene sunt feriti de Alzheimer in proportie de 80%. Tot aceste gene protejeaza de efectul fumatului, al unei diete defectuoase, de efectele obezitatii si ale lipsei de exercitiu fizic.

In prezent se incearca crearea unui medicament care sa aiba asupra organismului efectele pe care le au aceste gene.

Doua dintre genele identificate in cazul centenarilor cresc productia de colesterol bun, reducandu-se astfel riscul de boli de inima si atac cerebral Cea de-a treia previne diabetul.

Descoperirea a fost facuta dupa ce a fost studiat ADN-ul a 500 de persoane cu varsta medie de 100 de ani, descoperindu-se ca cele 3 gene se intalneau in cazul tuturor.

30% dintre persoanele al caror ADN a fost analizat sunt obeze sau supraponderale, fara ca acest aspect sa le influenteze starea de sanatate, iar 30% fumeaza doua pachete de tigari pe zi de mai bine de 40 de ani.

In mod normal, sansele de a atinge suta de ani sunt de una la 10.000.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-03-2010/pastila-care-te-ajuta-sa-prinzi-suta-de-ani-disponibila-in-3-ani-992399




Pastila care te ajuta sa prinzi suta de ani, disponibila in 3 ani - articole medicale - startsanatate