ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pericolele ascunse ale scortisoarei - articole medicale

Pericolele ascunse ale scortisoareiScortisoara este considerata ca fiind o mirodenie ce ajuta sanatatea, tinand nivelul zaharului din sange sub control, alungand balonarea si durerile de stomac, ameliorand simptomele artritei, stimuland apetitul si luptand cu inflamatiile.

Se regaseste in multe suplimente si alimente procesare, dar nu are doar efecte benefice, potrivit tumori, dupa cum arata studiile pe animale din Germania.

Inflamatii si chiar ulceratii ale cavitatii bucale

Daca esti sensibil la produsele care contin scortisoara, care se poate regasi in pasta de dinti, dar si in guma de mestecat, pot sa apara inflamatii la nivelul limbii, gingiilor, buzelor sau chiar a gatului. Pot sa apara ulceratii ale cavitatii bucale, granuloame si limfodeme.

Interactiuni cu medicamentele

Folosirea scortisoarei poate sa creasca riscul de hipoglicemie sau nivelul zaharului din sange sa scada foarte mult atunci cand este utilizata de persoane diabetice. Scortisoara interactioneaza cu medicamente pentru scaderea glucozei sau cele de subtiere a sangelui. Astfel, creste riscul de hemoragii si vanatai.

Periculoasa in caz de dezechilibru hormonal

Scortisoara are si un efect asupra estrogenului, astfel incat este bine sa consulti un medic inainte de a utiliza mirodenia, in cazul in care stii ca ai probleme hormonale. Este bine sa o eviti si daca esti insarcinata, alaptezi sau ai ulcer. In plus, niciodata nu ingera scortisoara alaturi de uleiuri esentiale, caci se poate produce o substanta toxica pentru organism.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/pericolele-ascunse-ale-scortisoarei-1200287




Pericolele ascunse ale scortisoarei - articole medicale - startsanatate