ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pietrele la rinichi, remedii simple - articole medicale

Pietrele la rinichi, remedii simplePrimul ajutor in prevenirea oricarei afectiuni este foarte important pentru ca boala sa nu avanseze. Tocmai de aceea trebuie sa cunosti cateva remedii naturiste, perfecte pentru tratarea primelor simptome ale oricarei mici neplaceri.

Pietrele la rinichi se formeaza atunci cand apare un dezechilibru intre apa, saruri, minerale si alti compusi ai urinei. Simptomele sunt durerile puternice, senzatia de greata, febra, dar exista si cazuri in care nu exista nici un simptom, informeaza selfgrowth.come.

Busuiocul este planta de prim ajutor pentru tratarea acestei afectiuni. Ceaiul cald sau rece, indulcit cu miere si consumat pe tot parcursul zilei te va scapa de durerile care pot deveni insuportabile.

Apa este cel mai simplu, eficient si la-ndemana remediu pentru tratarea pietrelor la rinichi, care pot aparea si din cauza dezhidratarilor.

Grefele sunt si ele eficiente in aceste cazuri. Sunt bogate in saruri de potasiu si iti protejeaza rinichii afectati de impuritati.

Taratele si ovazul vor face parte din alimentatia ta zilnica, in orice forma. Sunt bogate in vitamine si minerale si te scapa de neplaceri in cateva saptamani.

Daca optezi pentru metodele de prim ajutor naturist pentru tratarea pietrelor la rinichi, cere mai intai sfatul medicului specialist pentru a-ti recomanda doza necesara unui tratament eficient.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-20-2009/pietrele-la-rinichi-remedii-simple-925096




Pietrele la rinichi, remedii simple - articole medicale - startsanatate