ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Plantele cu efect diuretic. Pro sau contra? - articole medicale

Plantele cu efect diuretic. Pro sau contra?Plantele cu efect diuretic ajuta la eliminarea retentiei apei de la nivelul tesuturilor. Ele sunt folosite ca tratament pentru bolile de rinichi, infectiile urinare sau in curele de slabire.

Ceaiul verde, papadia, teiul, coada soricelui, urzicile, salvia sau cicoarea sunt folosite ca tratament naturist pentru efectul lor diuretic. Au si efect calmant si ajuta la detoxifierea organismului, informeaza buzzle.come.

Efectul lor benefic asupra sanatatii este binecunoscut si testat. Daca nu sunt administrate corespunzator insa, in doze mici, ele pot avea efecte nedorite.

Un tratament naturist urmat fara sfatul medicului specialist nu numai ca poate fi ineficient, dar dauneaza grav sanatatii. In acest caz, consumul impropriu de plante cu efect diuretic poate produce deshidratari.

Apar ametelile, digestia este grav efectata, iar complicatiile pot aparea inca de la primele doze administrate. Astfel, medicii americani avertizeaza asupra acestor tratamente, care nu respecta indicatiile specialistilor.

Plantele cu efect diuretic sunt recomandate si in curele de slabire. In aceste cazuri, tendinta de infometare este foarte mare si pot aparea dereglari grave de metabolism.

In bolile de rinichi, folosirea tratamentelor naturiste in doze nerecomandate poate produce deshidratari rapide. Organismul va fi slabit, iar lipsa apetitului va impiedica refacerea lui rapida.

Specialistii americani in medicina naturista sunt de parere ca plantele cu efect diuretic au efect imediat, tocmai de aceea, daca nu se respecta cu strictete recomandarile medicior, efectele adverse inregistrate pot afecta grav starea generala de sanatate.

Daca se consuma sub forma de ceaiuri, doza maxima recomandata este de trei cani zilnic. In alimentatie, sub forma salatelor, nu sunt indicate mai mult de doua mese zilnic din plantele cu efect diuretic.

Acestea vor fi insa completate de mancaruri cu un continut proteic ridicat, pentru echilibrarea continutuui nutritiv al alimentatiei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-06-2009/plantele-cu-efect-diuretic-pro-sau-contra-909142




Plantele cu efect diuretic. Pro sau contra? - articole medicale - startsanatate