ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Poluarea are ca efect dementa timpurie - articole medicale

Poluarea are ca efect dementa timpurieDaca locuiesti in imediata vecinatate a unei strazi cu un trafic intens, poate n-ar fi rau sa iei in considerare schimbarea adresei. Cercetatorii germani au descoperit ca poluarea aerului poate avea ca efect probleme de memorie si chiar instalarea timpurie a dementei.

Conform cercetarii derulate in Germania pe un esantion de femei care au locuit la aceeasi adresa timp de 20 de ani, respectiv langa o strada aglomerata, aceste persoane sunt mai predispuse sa aiba probleme de memorie inca de timpuriu, ceea ce ar putea duce la instalarea dementei, relateaza The Telegraph.

Iar explicatia este simpla, dupa cum reiese din raportul publicat in Environmental Research: aerul poluat duce la inflamarea creierului.

Dupa cum a reiesit din cercetarea realizata de oamenii de stiinta de la Universitatea Heinrich-Heine, din Dusseldorf, care au inclus in studiu 400 de femei cu varste cuprinse intre 68 si 79 de ani, cele care locuisera mai aproape de o strada unde circulau mai mult de 10.000 de masini s-au descurcat mult mai prost la testele cognitive decat celelalte.

Practic, creierul lor se afla la jumatatea drumului dintre unul sanatos si unul afectat de dementa, boala care, de altfel, le si pandeste, dupa cum au apreciat cercetatorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-21-2009/poluarea-are-ca-efect-dementa-timpurie-926583




Poluarea are ca efect dementa timpurie - articole medicale - startsanatate