ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ponturi pentru cresterea rapida a parului - articole medicale

Ponturi pentru cresterea rapida a paruluiFrumusetea parului este esentiala pentru imaginea oricarei persoane. Tocmai de aceea, orice problema va fi rezolvata rapid, pentru a evita momentele jenante legate de aparitia matretii, caderea parului, subtierea firului si chiar aparitia cheliei.

Pare deja un cliseu, dar stresul si alimentatia sunt principalele cauze ale caderii parului. Pentru ca uneori nu ai cum sa controlezi stresul zilnic, cel putin pentru anumite perioade, te poti gandi la alte solutii pentru rezolvarea acestei probleme, informeaza ezinearticles.com

Produsele costisitoare de ingrijire zilnica contin multi compusi chimici daunatori parului sensibil. Ele pot fi eficiente pentru anumite tipuri de par, dar, pentru cel sensibil, care se rupe repede, produsele chimice ii dauneaza grav.

Astfel, opteaza pentru tratamentele naturiste. Fa-ti rezerve de salvie, patrunjel, urzica, floare de soc si tataneasa daca ai parul uscat. Pentru parul gras sunt recomandate coada calului, lamaia, levantica, rozmaricul si coada soricelului.

Daca ai probleme cu matreata, brusturele, musetelul, urzica sau cimbrul te scapa de neplaceri, iar pentru stralucirea parului tau sanatos, nu uita de pelin, galbenele sau coada calului.

De incercat acasa

Pieptanarea parului este foarte importanta. Parul incurcat nu poate respira, deci il vom pieptana zilnic. Peria va fi lasata deoparte o perioada, pentru ca vei folosi doar pieptanul.

Daca este incurcat, evita sa tragi de el. Cu delicatete si grija, piaptana intreaga podoaba capilara, insistand la radacina, ca intr-o sedinta de masaj.

Vitaminele zilnice sunt esentiale pentru cresterea rapida a parului. Ai nevoie cu preponderenta de fier si vitamina B. Timp de doua luni, alege pentru dieta ta zilnica alimente bogate in vitamine si minerale. Spanacul, varza, legumele verzi in general, dar si citricele nu iti vor lipsi in nici o zi.

Evita cafeaua, alcoolul si tigarile o perioada. Somnul de noapte este foarte important si, pentru o perioada nu este recomandat sa pierzi nici o noapte.

Pierderile in greutate afecteaza sanatate parului. Daca te-ai hotarat sa tii un regim de slabit, incearca mai mult regimul de miscare decat cel alimentar, care iti va afecta sanatatea si vitalitatea parului.

Masajul scalpului este foarte important pentru cresterea rapida a parului. Uleiurile esentiale de aloe vera, cocos si rozmarin vor actiona in cateva luni asupra scalpului tau sensibil.

Dupa spalarea obisnuita a parului, maseaza scalpul cu ulei esential diluat in apa, iar efectele se vor vedea din prima luna.

Nu intrerupe tratamentul dupa primele efecte, ci continua pana la sase luni sa ingrijesti delicat podoaba capilara. Vei avea un par sanatos, bogat si stralucitor, iar acest lucru va fi observat de toata lumea.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-29-2009/ponturi-pentru-cresterea-rapida-a-parului-901434




Ponturi pentru cresterea rapida a parului - articole medicale - startsanatate