ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ponturi pentru o minte sanatoasa - articole medicale

Ponturi pentru o minte sanatoasaSanatatea mentala este foarte importanta pentru starea ta generala si performantele profesionale si personale. Daca afectiunile trupului isi gasesc remedii dupa anumite retete si tratamente, secretul in rezolvarea problemelor mentale este timpul.

Este principalul factor care determina sanatatea si stabilitatea psihicului. Increderea in propria persoana este decisiva, informeaza wholefitness.com.

Realizarile ne vor oferi increderea de care avem nevoie. Orice compliment este binevenit, pentru ca el nu face decat sa confirme ceea ce stim despre noi. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

Fa-ti timp pentru prieteni. Chiar daca ai fost ocupat o perioada iar ei nu mai vor sa iti raspunda la telefon, incearca sa ii recastigi treptat.

Te vei simti din nou bine langa ei iar prietenia mai inseamna si increderea in sine, deci nu mai sta pe ganduri si suna-i.

Daca cineva iti ofera o mana de ajutor, nu refuza. Acesta este inceputul oricarei relatii, persoana cealalta se va simti confortabil pentru ca ai incredere in ea.

Tu vei avea un nou prieten, iar acest lucru este foarte important pentru a fi un om activ din punct de vedere social.

Problemele impartasite sunt pe jumatate rezolvate, deci nu strica sa spui cuiva care este motivul tensiunii si stresului din viata ta.

Daca nu te simti comod povestind unei persoane apropiate, alatura-te unui grup de consiliere si iti va fi mult mai usor.

Exercitii pentru o minte sanatoasa

Cu totii avem lapsusuri suparatoare uneori, iar acest lucru este normal. Dar, pentru o minte sanatoasa, aceste situatii trebuie sa fie tot mai rare.

Pentru acest lucru, putin exercitiu mental te va ajuta. Memoreaza in fiecare zi cate o strofa dintr-o poezie, un slogan sau un cantec. Incearca sa rezolvi exercitiie logice pe care le gasesti in ziare si reviste.

Puzzle-urile sunt perfecte pentru exersarea capacitatii mentale, deci nu evita sa iti cumperi unul. Potrivit psihologilor americani, aceste exercitii cresc abilitatile intelectuale cu 30% in timp.

Deci te poti gandi de doua ori inainte sa iei calculatorul pentru a face un calcul iar simpla adunare a costurilor produselor din piata poate reprezenta un bun exercitiu mental.

Citeste cat mai mult, afla lucruri noi in fiecare zi si pune-te in postura de a lua decizii cat mai des. Vei vedea ca astfel, responsabilitatea, increderea si entuziasmul unui mental sanatos vor fi castigate treptat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-08-2009/ponturi-pentru-o-minte-sanatoasa-911699




Ponturi pentru o minte sanatoasa - articole medicale - startsanatate