ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ponturi pentru pastrarea atitudinii pozitive - articole medicale

Ponturi pentru pastrarea atitudinii pozitiveSarbatorile de iarna inseamna pentru unii doar stresul mesei de Craciun si Revelion, curatenia intregii case si cumparaturile neincetate. Toate acestea contribuie la aparitia unei stari de depresie, care ii impiedica sa se bucure de aceasta perioada.

Pesimismul este principala stare resimtita si atitudinea pozitiva este deja departe de persoanele care privesc aceasta perioada ca pe una extrem de stresanta, cu multe obligatii si responsabilitati, informeaza dumblittleman.com.

Poti scapa de starile mai putin bune pe care le ai daca iei in considerare cateva ponturi simple pentru pastarea atitudinii optimiste. Citeste o carte vesela, un roman scris alert si placut, seara, inainte de culcare.

Uita-te la un film placut, o comedie romantica sau pur si simplu un film care iti place si te va face sa zambesti. Poti chiar sa adormi in acest timp, important este sa te regasesti in atmosfera filmului care, treptat, iti va readuce zambetul pe buze.

In timp ce pregatesti bunataturile pentru masa de Craciun, asculta muzica la casti. Diferenta intre muzica de ambianta si cea la casti este ca ultima este cea care te binedispune complet, daca asculti ritmurile potrivite.

Astfel, alege muzica vesela, care se poate dansa, si chiar misca-te putin pe ritm prin casa. Vorba veche "Cine se scoala de dimineata, departe ajunge" nu este un cliseu. Cu cat te vei trezi mai tarziu, cu atat vei avea senzatia ca ziua s-a terminat si vei intra in panica vazand ca planurile tale nu mai pot fi indeplinite.

Fa-ti un program si incearca sa te trezesti de dimineata, pentru a avea intreaga zi la dispozitia ta. Mai mult, iti vei forma o rutina, principalul mod de a-ti distrage atentia de la gandurile tale mai putin optimiste. Nu ezita sa iti faci program pentru intreaga zi si saptamana, dar asigura-te ca il vei respecta intocmai.

Este esential sa iesi din casa si sa mergi pe jos macar cateva minute. Daca iti lipseste cate ceva pentru pregatirea felurilor de mancare, mergi chiar tu la magazin, pe jos. Vei vedea cata agitatie este in jurul tau, forfota si buna dispozitie, si, treptat, iti vei recapata atitudinea pozitiva.

Daca esti inconjurat de oameni veseli, optimisti, cu planuri de viitor si hotarati, vei deveni si tu in scurt timp ambitiosul de altadata. Tocmai de aceea prefera aceste cercuri in detrimentul celor pesimiste, unde totul merge pe dos.

Incearca sa daruiesti ceva cuiva care are nevoie. Este unul din gesturile care inseamna cel mai mult pentru fiecare dintre noi, stiind ca putem fi generosi. Vom cantari mult mai mult in ochii nostri.

Ne vom convinge ca lucrurile marunte pentru care suferim in fiecare zi sunt chiar nimicuri in care investim nejustificat timp, energie si chiar daruire.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-23-2009/ponturi-pentru-pastrarea-atitudinii-pozitive-982371




Ponturi pentru pastrarea atitudinii pozitive - articole medicale - startsanatate