ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Popcornul la microunde te poate lasa infertil - articole medicale

Popcornul la microunde te poate lasa infertilAm uitat de mult modul traditional in care faceam candva, noi sau parintii, floricele pe aragaz. E mai simplu, mai comod, sa introducem punga cu floricele la cuptorul de microunde si in maximum 4 minute, conform instructiunilor, sa avem produsul finit. Este insa si sanatos?

Potrivit unui expert american citat de shine.yahoo.com, popcornul la punga, "gatit" la microunde ne pune in pericol fertilitatea.

Conform sursei citate, o substanta chimica ce se gaseste in ambalaj, aflata in stransa legatura cu infertilitatea, trece in cele 4 minute petrecute in cuptor in floricele si apoi in organism. Faptul este certificat si de un studiu recent al UCLA.

Vestea proasta este ca, in cadrul testelor pe animale, s-a aratat ca aceasta substanta poate cauza cancer la ficat, cancer testicular sau pancreatic. In plus, odata ajuns in organism, acest acid ramane timp de mai multi ani, acumulandu-se pana la cote alarmante, el putand cauza chiar infertilitatea.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-09-2009/popcornul-la-microunde-te-poate-lasa-infertil-970747




Popcornul la microunde te poate lasa infertil - articole medicale - startsanatate