ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Porumbul, sursa de vitamine - articole medicale

Porumbul, sursa de vitamineFie ca se consuma sub forma de fulgi, mamaliga, fiert sau copt, porumbul ramane o sursa sigura de vitamine, carbohidrati, proteine si minerale.

Complexul de vitamine B continut ajuta la imbunatatirea functiilor memoriei, previne aparitia Alzheimer-ului si se recomanda femeilor insarcinate pentru sanatatea fatului, informeaza agriculturalproductsindia.com.

Specialistii americani sunt de parere ca un consum regulat de porumb protejeaza impotriva cancerului la plaman. Acidul folic continut ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare, imbunatateste digestia si actioneaza precum un tonic general.

Mineralele continute de porumb cu preponderenta sunt fosforul si manganul, care sunt necesare pentru mentinerea sanatatii structurii osoase, a danturii si rinichilor.

Specialistii recomanda introducerea in alimentatia zilnica a porumbului, in orice forma, pentru persoanele care sufera atacuri de panica, au dureri musculare, dar si copiilor in perioada de crestere, pentru ca intareste structura osoasa.

Uleiul de porumb contine de doua ori mai multa vitamina E decat uleiul obisnuit pe care il folosim la gatit. Mai mult, este o sursa sigura de vitamina B, C, D si E, dar contine si fier, mangan, cupru, crom si aluminiu.

Daca il introducem in alimentatia zilnica, efectele vor fi de intarire a sistemului imunitar (datorita vitaminei E continute). Rezistenta organismului la infectii va fi cu mult sporita si tocmai de aceea se recomanda in curele de slabire.

Poate fi folosit la salatele de cruditati, la produsele de patiserie, calirea legumelor si a pestelui pentru ca nu formeaza substante cancerigene prin prajire, nu se afuma si nu intervine in schimbarea gustului mancarii.

100 de grame de porumb contin 97 de calorii, 25% din necesarul zilnic de vitamina B1, 20% din cel de acid folic si de fibre.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-13-2009/porumbul-sursa-de-vitamine-972575




Porumbul, sursa de vitamine - articole medicale - startsanatate