ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Postul, metoda moderna de detoxifiere - articole medicale

Postul, metoda moderna de detoxifierePostul este o practica existenta in toate religiile si consta in abtinerea partiala sau totala de la alimentele de origine animala. In prezent, postul religios este adesea privit ca o metoda moderna de detoxifiere.

Acumularea toxinelor in organism creeaza migrene, dereglari stomacale, depresii si o incetinire a metabolismului. Dieta bogata in proteine si saraca in vitamine si calciu provoaca probleme pe termen lung si tocmai de aceea detoxifierea organismului devine obligatorie, informeaza best-home-remedies.com.

Regimul alimentar impus de postul religios este recomandat si in cazul anumitor afectiuni care necesita o dieta alimentara corespunzatoare. Tocmai de aceea el poate reprezenta un bun pretext pentru preintampinarea anumitor afectiuni.

Eliminarea grasimilor de origine animala din alimentatie favorizeaza digestia. Astfel, vitaminele din alimentatie si calciul se fixeaza mult mai bine si astfel vei fi ferit de afectiunile care apar din cauza regimului alimentar impropriu.

Alergiile, dereglarile colonului sau problemele respiratorii nu iti vor da batai de cap, pentru ca nu vor avea un mediu favorizant pentru aparitia lor.

Postul are ca efect reducerea totala a toxinelor din corp. Sistemul imunitar va fi intarit, iar digestia va fi reglata. Astfel, alergiile de orice tip sau migrenele nu vor mai fi o problema pentru tine.

Reducerea grasimilor animale are ca efect oxigenarea tesuturilor si curatirea in profunzime a ficatului, rinichilor si colonului. Vederea si respiratia vor fi imbunatatite considerabil prin dieta regulata de vitamine si tu vei avea un tonus de invidiat in fiecare zi.

Cum postesti

Specialistii recomanda sa postim, ca metoda de detoxifiere, timp de trei zile in fiecare luna si zece zile o data pe an.

Toxinele de orice fel pot fi eliminate in trei zile, iar refacerea totala a organismului dureaza de la cinci la zece zile, tocmai de aceea sunt necesare ambele tipuri de detoxifiere.

Exista totusi cateva lucruri care trebuie evitate in timpul postului. Specialistii avertizeaza asupra postului negru, prezent in religia crestin ortodoxa, care consta in abtinerea totala de la orice aliment pe durata unei zile, in care se consuma numai apa.

Toxinele sunt eliminate prea rapid si astfel organismul va resimti nevoia acuta de vitamine. Apar durerile de cap si o slabire generala a rezistentei acestuia.

Cea mai indicata metoda de a posti este de a consuma, in primele doua zile, numai fructe si legume. Sub forma salatelor si sucurilor de fructe, organismul isi va prelua necesarul de vitamine pentru fiecare zi. Nu uita de cei doi litri de apa pe zi, absolut necesari in aceste cazuri.

Evita sucurile dulci sau cele de rosii. Vei resimti rapid nevoia de a consuma alimente cu un continut proteic bogat si nu vei putea sa iti respecti dieta de detoxifiere.

Incearca sucul de mere, morcov sau lamaie si vei observa imediat efectele benefice asupra sistemului digestiv. Ca o regula generala, nu pot fi combinate sucurile de fructe cu cele de legume.

In ultima zi a postului tau, poti consuma paste sau produse de origine vegetala, dar nu in exces, pentru a nu provoca blocaje ale colonului.

Evita in aceste trei zile guma de mestecat, iar daca te simti slabit, poti lua cate o pastila de spirulina in fiecare zi, pentru redobandirea echilibrului nutritiv.

Somnul este foarte important. Evita sa pierzi noptile, cel putin pe durata celor trei zile de regim. Vei resimti orele pierdute si organismul tau va fi slabit si lipsit de vigoare.

Nu renunta la exercitiile zilnice de intretinere, dar nu opta pentru tehnici epuizante, care sa te solicite mai mult decat organismul are nevoie.

Daca nu esti hotarat sa respecti aceasta tehnica de detoxifiere, gandeste-te ca sunt doar trei zile in fiecare luna, pe care daca le respecti, te vei putea bucura de toate alimentele preferate, avand un tonus mai bun, o digestie fara probleme si o stare generala de invidiat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-07-2009/postul-metoda-moderna-de-detoxifiere-878091




Postul, metoda moderna de detoxifiere - articole medicale - startsanatate