ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Postura corpului afecteaza mentalul - articole medicale

Postura corpului afecteaza mentalulSfatul de a sta drept, de a avea o postura buna, are mai multe implicatii decat ti-ai putea inchipui. O postura buna afecteaza nu doar modul in care ceilalti ne percep, ci si pe acela in care noi insine de percepem, arata un studiu recent.

Potrivit cercetatorului Richard Petty, din cadrul Universitatii de Stat din Ohio, o postura a corpului adecvata transmite creierului ca totul este bine, iar starea sanatatii este una excelenta, relateaza Daily Mail.

Conform aceluiasi studiu, un corp aplecat, cu umerii coborati, adusi in fata intr-o postura mai degraba defensiva - pozitie ce ar putea apara organele si trunchiul -, cunoscuta omului din cele mai vechi timpuri, transmite creierului ca suntem atacati. De aici si starea proasta pe care o avem, explica profesorul.

In plus, aceasta din urma pozitie afecteaza si modul in care respiram. O respiratie defectuasa, cum este cea din aceasta postura, are ca rezultat eliberarea hormonilor stresului.

Dimpotriva, respiratia usoara, favorizata de postura, transmite creierului ca totul este in regula, ajutandu-ne sa facem fata problemelor de zi cu zi mult mai usor, afisand o atitudine relaxata.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-19-2009/postura-corpului-afecteaza-mentalul-923884




Postura corpului afecteaza mentalul - articole medicale - startsanatate