ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Poti face fitness si acasa - articole medicale

Poti face fitness si acasaNu mai ai nici timp si nici bani sa mergi la sala de fitness in fiecare zi si nici macar o data pe saptamana. Simti totusi nevoia de miscare si o masura la-ndemana pentru tine poate fi gimnastica de acasa.

Lucreaza-ti musculatura bratelor, picioarelor si abdomenului in fiecare dimineata, imediat dupa ce te-ai trezit. Asculta muzica preferata si intra in ritm rapid, informeaza buzzle.com.

Vei incepe cu o incalzire usoara, in care iti vei regla respiratia si te vei pregati pentru efort. Inspira usor pana numeri la patru, retine aerul tot atata timp si expira. Repeta procedeul de cateva ori, danseaza putin in ritmul muzicii si esti pregatit sa incepi sedinta de miscare.

Daca nu iti poti achizitiona mici haltere, o bila de fitness si o banda de alergat, poti improviza tu aparate de fitness care te vor ajuta sa iti continui dieta de exercitii.

Cateva carti de un kilogram si un mic scaunel te vor ajuta sa iti intaresti musculatura bratelor si picioarelor. Pe ritmul muzicii urca pe aparatul improvizat, ridicand in acelasi timp cartile pe care le folosesti in loc de greutati.

Alterneaza piciorul stang cu cel drept in ritmul muzicii, iar zambetul iti va reveni imediat. Mentine corpul drept, picioarele departate si mainile pe solduri. Fa un pas mare in fata si trece-ti toata greutatea pe piciorul care face fandarea. Ramai cateva secunde in aceasta pozitie si continua cu celalalt picior.

Repeta de 15 ori procedura, fara sa te grabesti si asigura-te ca spatele este drept, iar piciorul este paralel cu podeaua in timpul fandarii. Tot ridicat, cu picioarele departate, intinde bratele in fata, la nivelul umerilor.

Flexeaza genunchii ca si cand te-ai aseza pe scaun, in asa fel incat sezutul sa fie paralel cu podeaua. Ramai cinci secunde in aceasta pozitie si asigura-te ca ai spatele drept si poti repeta exercitiul de zece ori.

Aseaza-te pe podea intr-o parte, sprijinit in cot. Ridica piciorul pana cand faci un unghi drept cu podeaua si mentine-l in aceasta pozitie doua secunde. Repeta procedeul pentru celalat picior, in pozitia corecta, cu varfurile picioarelor intinse.

Pentru finalul reprizei tale de fitness de acasa, ridica-te pe varfuri de cateva ori si mentine pozitia cate doua secunde. Coarda celui mic iti este de ajutor, deci relaxeaza-te cu cateva sarituri simple.

Respira de final in acelasi mod in care ai inceput sedinta, iar sala de aerobic de acasa va fi la fel de eficienta precum cea costisitoare la care te duceai pana nu demult. Nu este imposibil sa faci miscare chiar daca ai un buget limitat. Ai nevoie doar de vointa si determinare pentru ca in fiecare zi sa fii mai tonic si sanatos.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-26-2009/poti-face-fitness-si-acasa-960458




Poti face fitness si acasa - articole medicale - startsanatate