ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Prea bolnav ca sa mergi la locul de munca? - articole medicale

Prea bolnav ca sa mergi la locul de munca?Te doare capul, ai febra, iar gatul pare a fi inflamat? Ti-e teama ca nu vei putea face fata sarcinilor de la locul de munca sau, mai rau, ca-ti vei imbolnavi si colegii?

Atunci in mod cert ai nevoie de un repaus la domiciliu. Web.md iti da cateva sfaturi despre cum sa iti evaluezi starea de sanatate astfel incat sa poti decide daca esti capabil sau nu sa mergi la munca. Analizeaza astfel:

1. Cat de bine poti sa-ti indeplini sarcinile de lucru? Daca tu crezi ca iti poti indeplini atributiile intr-un stil de lucru normal atunci poti merge la job. Daca consideri ca ai avea nevoie de timp suplimentar pentru a-ti face treaba, atunci e cazul sa ramai acasa.

2. Esti contagios? Daca ai o boala virala sau bacteriana, iti vei expune colegii la riscul imbolnavirii. Sa stai acasa cand esti bolnav ajuta pentru a nu raspandi microbii in comunitate.

3. Odihna la domiciliu va ajuta organismul sa depaseasca boala? Uneori simplul repaus la domiciliu nu este suficient pentru a trece peste o boala. Desi perioada medie a unei raceli este in jur de 4 zile, este recomandat sa stai doar o zi acasa si apoi sa iti lasi corpul sa lupte impotriva infectiilor.

4. Iei medicamente care ti-ar putea afecta atentia sau concentrarea la locul de munca? Atunci e bine sa stai acasa. Unele medicamente pot da stare de somnolenta.

Atunci cand ai probleme de sanatate, trebuie sa aplici asa numita "regula de aur": Trateza-i pe altii asa cum iti doresti tu sa fii tratat".

Gandeste-te daca tie ti-ar conveni sa vina cineva la locul de munca si sa tuseasca in dreptul tau toata ziua.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-28-2009/prea-bolnav-ca-sa-mergi-la-locul-de-munca-900937




Prea bolnav ca sa mergi la locul de munca? - articole medicale - startsanatate