ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Prea multa atentie la igiena face rau? Iata cand - articole medicale

Prea multa atentie la igiena face rau? Iata candIgiena este o parte importanta din viata unui om, ajutandu-l sa ramana sanatos, sa arate impecabil si sa nu ajunga in situatii jenante.

Totusi, atunci cand ea se transforma intr-o grija obsedanta, poate sa duca la complicatii inutile, conform apa oxigenata diluata cu apa, folosita de cateva ori pe saptamana. Si uleiul de masline functioneaza la fel de bine.

Limiteaza actiunile la nivelul nasului

Solutiile nazale pot sa dea dependenta, asa ca nu este bine sa le folosesti de fiecare data cand simti ca ai nasul infundat. Prea multa solutie iti poate afecta presiunea sanguina.

Data viitoare cand ai probleme cu nasul, incearca apa cu sare, la farmacii solutia salina fiind foarte ieftina. Cavitatea nazala se va decongestiona, iar daca inhalezi putin abur, mucusul se va inmuia si te vei simti mai bine.

Unghiile de la picioare

Daca tai unghiile de la picioare prea din carne, este posibil sa te alegi cu infectii, care in cazuri extreme pot duce chiar la amputare. Daca ai "colturi" care iti intra in carne, mergi la medic si pentru a-ti taia bine unghia si a o cauteriza, astfel incat sa nu mai creasca.

Nu purta pantofi care sunt prea stramti, nu taia unghiile mai scurte de buricul degetelor si ai grija sa nu te intepi.

Esti obsedat de albirea dintilor

Atunci cand iti periezi dintii nu este nevoie sa folosesti prea multa forta, dar dentistii au intalnit pacienti care au apasat atat de tare incat si-au afectat serios smaltul.

Daca o folosesti corect, periuta de dinti ar trebui sa arate aproape la fel ca atunci cand ai cumparat-o si la 6 luni de la utilizare. Daca aceasta este vizibil stricata, avand perii strambati, tociti, inseamna ca exagerezi cu periajul.

Ai grija si cu ata dentara, caci iti poate zgaria gingiile, daca nu o folosesti cu atentie.

Iti cureti mainile cu prea multa forta

Un studiu din 2005 arata ca 37% dintre barbati nu se spala pe maini dupa ce merg la toaleta. Totusi, alte persoane insista mai mult decat ar trebui, spaland si frecandpeste masura, continuand procedura pana cand pielea se irita.

Nu este bine ca uleiul natural al epidermei sa fie curatat cu totul. Ai grija si atunci cand iti speli fata, caci daca nu folosesti produse speciale, ci unele dure, porii vor fi afectati si se va declansa acneea.

Nu folosi pe corp produse de exfoliere mai mult de o data pana la 3 ori pe saptamana si utilizeaza produse care nu contin alcool. Nu este indicat sa te speli pe corp de mai mult de doua ori pe zi.

Curatarea partilor intime

Problemele de igiena ale partilor intime pot sa apara daca esti certat cu apa si sapunul, cand mizeria se strange in plurile pielii si apar iritatii, dar si din prea mult zel. Nu freca la nesfarsit cu sapun, caci vei lua tot uleiul natural al pielii si aceasta va ramane sensibila.

Spala zonele intime cu solutii speciale, cu formula delicata, si nu insista prea mult cu bureti si sapunuri in acelasi loc.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ingrijire-corp/prea-multa-atentie-la-igiena-face-rau-iata-cand-1181774




Prea multa atentie la igiena face rau? Iata cand - articole medicale - startsanatate