ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Procedee si operatii estetice nebanuite - articole medicale

Procedee si operatii estetice nebanuiteCa vrem sau nu, devenim din ce in ce mai familiarizati, chiar mai dornici de a ne lasa supusi operatiilor estetice, mai ales ca oferta e tot mai vasta de la an la an. Sabloanele de frumusete se schimba necontenit, iar cerintele clientilor sunt din ce in ce mai mari si uneori pot parea imposibile.

Totusi, medicii reusesc sa le-o ia inainte si inventeaza procedee ce par desprinse din SF pentru a satisface cererea. Iata cateva astfel de procedee de care copiii sau nepotii nostri vor rade peste ani, conform tratament care foloseste lumina si un vacuum pentru purificarea porilor. Sunt eliminate mizeria si sebuumul si astfel este prevenita acneea. Nu se creaza cruste, nu apar roseata sau iritatii, procedura nefiind dureroasa.

Costul este de 200 - 359 de dolari si este nevoie de 4 - 6 tratamente.

Vopsirea genelor

O mascara semipermanenta este aplicata de profesionalisti si dureaza pana la 6 saptamani. Este, de fapt, un gel negru care onduleaza si da volum genelor, pentru o privire senzuala. Este apoi nevoie de aplicarea unui gel transparent de 3 ori pe saptamana, pentru mentinere.

Costul unei asemenea proceduri este de 200 - 300 de dolari initial, dupa care fiecare reinnoire mai costa cate ceva.

Grefa faciala de grasime, pentru buze

O alternativa pentru substantele hialuronice injectabile, grefa de grasime se face prin prelevarea de celule grase din alta zona a corpului si reimplantarea lor in buze, pliurile care apar intre gura si nas si alte zone ale chipului unde mai este nevoie de ele.

Rezultatele acestor injectii dureaza cu pana la 50% mai mult decat cele ale altor proceduri (pana la 5 ani) si pielea va fi intinerita, gratie celulelor stem continute si implantate in zona respectiva.

Chirurgul indeparteaza de obicei grasimea de pe fese sau abdomen, este curatata de sange si alte fluide si apoi se injecteaza unde este nevoie.

Dupa procedeu, pacientii se odihnesc 2 ore si este nevoie ca cineva sa ii duca acasa, asta datorita medicamentelor cu efect calmant si sedativ pe care le primesc. Trebuie apoi ca ei sa maseze si sa trateze zona cu pricina in urmatoarele doua zile, pentru stabilizarea grasimii.

Este posibil ca timp de 72 de ore sa apara umflaturi si vanatai. In functie de cate zone ale tenului sunt tratate, costul poate sa varieze de la 1.500 pana la 9.000 de dolari, in cazul in care este injectata cu grasime o mare portiune a fetei.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/pielea/procedee-si-operatii-estetice-nebanuite-1187932




Procedee si operatii estetice nebanuite - articole medicale - startsanatate