ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Profita de weekend-ul frumos, anuntat de meteorologi - articole medicale

Profita de weekend-ul frumos, anuntat de meteorologiPentru weekend-ul care sta sa inceapa, meteorologii anunta vreme frumoasa, si la munte si la mare, cu temperaturi in limite normale pentru aceasta data si ploi putine, pe arii restranse, neinsemnate cantitativ. Asadar, o vreme minunata, de care e bine sa profiti, indiferent unde esti.

Daca alegi marea, trebuie sa stii ca aceasta se recomanda atat oamenilor sanatosi, cat si celor suferinzi. Pe omul sanatos, climatul marin il face mai vioi si mai tonic, il ajuta sa scape de stres, il binedispune si-i aeriseste gandurile, ii stimuleaza intreg metabolismul, il caleste si-l pregateste pentru anotimpul rece, intarindu-i imunitatea.

Curele marine sunt indicate si copiilor pentru vindecarea numeroaselor boli care-i afecteaza la categoria lor de varsta, dar mai ales pentru prevenirea rahitismului, deoarece este stiuta si recunoscuta importanta expunerii la soare pentru sintetizarea vitaminei D, cea care fixeaza calciul in oase.

Profita cat poti de soare, nisip, apa si plimba-te. Aerosolii marini fac minuni in cazul bolilor respiratorii, iar plimbarile matinale, chiar inainte de rasaritul soarelui, recomandate si copiilor care racesc foarte usor, trateaza rinitele, limpezesc plamanii, mintea si alunga angoasele, deoarece aerul, incarcat cu ioni negativi si vapori de apa, contine sare, iod si brom.

Daca alegi muntele, vei fi si mai castigat deoarece peisajele oferite in aceasta perioada de sfarsit de vara sunt unice. Nu sta nici o clipa in camera. Acasa, la oras, nu ai atata aer proaspat, curat, si nici copaci de care sa te bucuri.

Plimba-te pe la marginea padurii, culege plante medicinale, inca se mai gasesc, apleaca-ti spre flori si simte-le mirosul. Alege un copac, indifferent de nume, dar sa fie puternic, inalt, sanatos si mergi de-ti lipeste spatele de el. Asculta cum pulseaza viata in copac si lasa sa te patrunda energia lui datatoare de sanatate si viata lunga.

Coboara in sat, in toate statiunile exista si asezari ale localnicilor, si cumpara lapte proaspat, cel mai indicat fiind cel de capra, fructe, miere de albine, siropuri din plante, si ceea ce stii ca nu gasesti la oras. Stai de vorba cu oamenii locului si vei afla lucruri surprinzatoare, descoperind, in acelasi timp cat sunt de intelepti si ce multe lucruri stiu, nu din carti ci din experienta de viata, a lor si stramosilor lor, iar daca in zona exista si vreo stana nu ezita si mergi de o viziteaza.

Daca in acest weekend nu ajungi nici la munte nici la mare, atunci iesi undeva, la marginea orasului, la padure sau pe malul unei ape si fa macar o baie de aer ca sa te energizezi si sa capeti noi puteri pentru inca o saptamana de activitate.

Baia de aer care se face, de regula, la umbra, te poate scapa de durerile de cap.
Sederea in aerul curat de langa padure previne aparitia afectiunilor pe fond nervos si regleaza activitatea organelor interne. De aceea, dupa o iesire in aer liber, acasa se simte o senzatie de oboseala placuta, somnul este excelent, iar in zilele care urmeaza iesirii, se lucreaza cu spor si placere.

Sa avem sanatate!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/profita-de-weekend-ul-frumos-anuntat-de-meteorologi-1184755




Profita de weekend-ul frumos, anuntat de meteorologi - articole medicale - startsanatate