ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Prototipul unui contraceptiv oral pentru barbati, produs de cercetatori - articole medicale

Prototipul unui contraceptiv oral pentru barbati, produs de cercetatoriCercetatorii au dezvoltat un prototip al unui contraceptiv oral pentru barbati. Prototipul da sperante ca o pilula contraceptiva pentru barbati ar putea intra in teste clinice in decurs de un an.

Oamenii de stiinta de la Dana-Farber Cancer Institute au testat un compus, numit JQ1, pe soareci, si au descoperit ca acesta deranjeaza spermogeneza, adica procesul in care sperma se dezvolta si se maturizeaza, scrie Fox News.

Drept rezultat, s-a constatat o reducere a cantitatii si calitatii spermei, iar soarecii au devenit infertili. Dupa incetarea tratamentului, productia normala de sperma s-a reluat, ceea ce arata ca efectele compusului sunt reversibile. JQ1 nu pare a avea efecte asupra productiei de testosteron, comportamentul de reproducere sau sanatatea puilor conceputi dupa tratament.

Oamenii de stiinta sustin ca trebuiesc efectuate teste si pe oameni pentru a confirma aceste calitati. Cercetatorii au descoperit JQ1 in cursul studierii agentilor terapeutici pentru cancer.

A.I.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/medicina/prototipul-unui-contraceptiv-oral-pentru-barbati-produs-de-cercetatori-1184832




Prototipul unui contraceptiv oral pentru barbati, produs de cercetatori - articole medicale - startsanatate