ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Psoriazisul mareste predispozitia la atacuri cerebrale si boli ale inimii - articole medicale

Psoriazisul mareste predispozitia la atacuri cerebrale si boli ale inimiiPersoanele care sufera de psoriazis prezinta un risc marit de a face atacuri cerebrale, boli ale inimii si de a avea probleme de circulatie la nivel periferic, avertizeaza cercetatorii.

Fara legatura cu aceasta predispozitie, cei care au aceasta afectiune a pielii risca sa aiba si o existenta mai scurta, anunta Foxnews.

Este primul studiu care stabileste o legatura intre psoriazis si bolile vasculare, a declarat Dr. Robert S. Kirsner, de la Universitatea din Miami.

In cadrul cercetarii au fost luati in colimator 3.236 de pacienti care au psoriazis si alte 2.500 de persoane care nu sufera de aceasta afectiune. In plus, suferinzii de psoriazis sunt, in general, persoane diabetice, cu hipertensiune, colesterol marit si care fumeaza.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-22-2009/psoriazisul-mareste-predispozitia-la-atacuri-cerebrale-si-boli-ale-inimii-859939




Psoriazisul mareste predispozitia la atacuri cerebrale si boli ale inimii - articole medicale - startsanatate