ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și Clubul Regal al Medicilor au organizat cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Asistenților Medicali - articole medicale

Comunicat de presă
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și Clubul Regal al Medicilor au organizat cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Asistenților Medicali
În perioada 22-23 noiembrie, Conferința Națională a Asistenților Medicali s-a desfășurat în patru dintre locațiile REGINA MARIA din București: Ponderas Academic Hospital, Euroclinic Hospital, Maternitatea Băneasa și Laboratorul Central

București, 28 octombrie 2019. Dezvoltarea profesională a asistenților medicali din România reprezintă un obiectiv principal prin care Rețeaua de sănătate REGINA MARIA sprijină performanța și calitatea ridicată a actului medical. A doua ediție a Conferinței Naționale a Asistenților Medicali a reunit 340 de invitați și peste 40 de speakeri, care, prin lucrările prezentate, au atras atenția asupra importanței învățării continue în cariera de asistent medical, abordând teme care vizează managementul eficient al pacienților și complexitatea serviciilor medicale prin raportare la nevoile acestora. 
Conferința Națională a Asistenților Medicali vine în completarea unui program de angajare, instruire și dezvoltare profesională inițiat de REGINA MARIA în urmă cu 4 ani – primul demers de acest tip de pe piața serviciilor medicale private din Romania, dedicat asistenților debutanți care se concentrează pe deprinderea conceptelor teoretice esențiale, pe aplicarea lor și pe formarea abilităților practice (prin exersarea pe manechine în condiții care simulează realitatea), necesare unei relaționări corespunzătoare cu pacienții. În prezent, 30 de mentori ai Academiei au format peste 180 de asistenți, atât în București, cât și la Brașov și Cluj, aceștia devenind ulterior parte a Rețelei de sănătate. Fiecare tânăr aflat la început de drum are la dispoziție resursele logistice și umane din Centrul de Training și din spitalele REGINA MARIA, pentru a beneficia de toate condițiile necesare procesului de învățare teoretică și practică. 
Sub egida Clubului Regal al Medicilor, între 22 și 23 noiembrie, Conferința Națională a Asistenților Medicali s-a desfășurat în patru locații REGINA MARIA. Astfel, participanții s-au bucurat de un cadru propice relaționării și schimbului de experiență profesională cu echipele medicale din cadrul Ponderas Academic Hospital, Spitalului Euroclinic, Maternității Băneasa și Laboratorului Central REGINA MARIA. 
Sesiunile de lucrări științifice au fost completate cu workshopuri aplicate, o prezentare specială, dedicată asistenților debutanți, elevilor și studenților la asistență medicală și cu tururi organizate în data de 23 noiembrie în locațiile REGINA MARIA. Cei 340 de invitați au aflat mai multe despre rolul asistenților medicali în pediatrie, neonatologie, somnologie, dar și în cadrul echipelor multidisciplinare și în munca de laborator. În compania specialiștilor din Ponderas Academic Hospital, Spitalul Euroclinic Hospital, Maternitatea Băneasa și Laboratorul Central REGINA MARIA, participanții au învățat cum să răspundă nevoilor pacienților și provocărilor pe care le ridică actul medical de înaltă performanță. 
Acreditată de către OAMMR, Conferința Națională a Asistenților Medicali le-a asigurat participanților 8 credite de Educație Medicală Continuă. 
Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Clubului Regal al Medicilor.
 
Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele opt acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților. 
Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 24 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale. 
REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3.5 milioane de pacienți. 

Despre Clubul Regal al Medicilor
În semn de recunoștință pentru medicii de excepție din România, Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA a creat CLUBUL REGAL AL MEDICILOR, o inițiativă medicală sub patronajul Casei Regale a României. Clubul, creat ca un cadru stimulativ și recompensatoriu, își propune să reunească elitele medicale pentru a contribui la susținerea dezvoltării și profesionalismului serviciilor de sănătate din România. CLUBUL REGAL AL MEDICILOR  facilitează interacțiunea între medici la nivel interdisciplinar, contribuind astfel la dezvoltarea și consolidarea unor echipe medicale de excepție. Misiunea principală a Clubului este de a sprijini si recompensa evoluția membrilor săi într-un mediu dedicat pasiunii pentru medicină.
--


Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și Clubul Regal al Medicilor au organizat cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale a Asistenților Medicali - articole medicale - startsanatate