ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Remedii naturiste pentru reumatism - articole medicale

Remedii naturiste pentru reumatismReumatismul este caracterizat prin inflamarea si degenerarea articulatiilor. Este insotit de febra, umflaturi si dureri musculare, dar si o sensibilitate mare la temperaturi scazute si umezeala.

Principala cauza a aparitiei reumatismului este insuficienta circulatie sangvina sau prezenta anumitor reziduri greu solubile in zona articulatiilor, informeaza himalayahomeremedies.com.

Un bun remediu natural pentru indepartarea simptomelor asociate acestei afectiuni este cartoful. Bea sucul a doi cartofi proaspeti inainte de masa, pentru eliminarea toxinelor si evitarea umflaturilor suparatoare.

Sucul dovleacului, indulcit cu o lingurita de miere are acelasi efect. Timp de trei luni, incearca sa consumi in fiecare dimineata unul dintre aceste sucuri.

Te vei simti mai bine in fiecare zi, iar durerile vor disparea in timp. Sucul de telina, combinat cu apa calda este si el un alt remediu natural.

Si lamaile te pot scapa de neplaceri, daca sunt consumate zilnic, prospete. Nucile, la desert si intre mese ajuta la o indepartare rapida a sensibilitatii articulatiilor la temperaturile joase.

Sucul de portocale, consumat dimineata, timp de doua saptamani iti va fi de ajutor. Salata proaspata si prunele vor face si ele parte din planul tau naturist de reducere a neplacerilor cauzate de reumatism

Carnea si mancarurile care se digera greu vor fi evitate. Vei lasa deoparte un timp painea alba, zaharul, cerealele, cafeaua, alcoolul si mancarurile condimentate.

Alte remedii

Baile cu apa fierbinte pot completa dieta ta alimentara. Mai mult, compresele cu apa fierbinte, aplicate pe zona dureroasa, indeparteaza umflaturile si stimuleaza circulatia sangelui.

In apa ta de baie, poti adauga sare amara, pentru un efect imediat. De doua ori pe saptamana, timp de trei luni, dubleaza dieta alimentara cu baile fierbinti cu sare amara.

Masajul cu ulei de masline dupa dus stimuleaza circulatia si iti alina durerile. Evita locurile umede, reci si intunecate. Incearca sa iesi cat mai mult la aer curat si sa faci miscare.

In prima saptamana vei simti primele imbunatatiri, iar dupa o luna durerile vor fi din ce in ce mai rare.

Tratamentul naturist in cazul reumatismului va fi urmat timp de trei luni, pentru a fi eficient un timp indelungat.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-18-2009/remedii-naturiste-pentru-reumatism-889592




Remedii naturiste pentru reumatism - articole medicale - startsanatate