ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Remedii pentru durerile de mijloc - articole medicale

Remedii pentru durerile de mijlocDurerile de mijloc apar in general la persoanele sedentare sau cele care au o munca inactiva, in fata calculatorului.

Musculatura sufera spasme si de aici se produc durerile de mijloc suparatoare, care ne dau grave batai de cap uneori, informeaza himalayahomeremedies.com.

In prima faza, durerea se localizeaza pe coloana, la mijloc, dar, daca nu se trateaza, ea devine difuza si intreaga zona este afectata. Mai mult, pozitia improprie a statului pe scaun aduce dupa sine nu numai durerea de mijloc ci si de coloana, in zona lombara si cervicala.

Astfel, multe dintre durerile de mijloc sunt insotite inclusiv de o forma de spondiloza lombara sau cervicala, in functie de pozitia adoptata. Coloana vertebrala isi pierde elasticitatea si pot aparea multe alte afectiuni interne, care pot fi evitate usor prin cateva minute de miscare in fiecare zi.

Alte cauze ale durerilor de mijloc sunt greutatile ridicate sau tocurile inalte purtate de catre femei.

Daca nu sunt tratate, iar cauzele persista, repercursiunile pot fi grave asupra intregului organism. In schimb, daca nu le tratezi, dar indepartezi cauza lor, ele vor recidiva cu prima ocazie cand vei avea mai mult de lucru la birou.

Trateaza-te natural

Un remediu din batrani, la fel de eficient si acum, ca si atunci, este usturoiul. Mananca dimineata, pe stomacul gol, doi sau trei catei de usturoi, chiar daca te supara mirosul si gustul.

Seara, maseaza zona mijlocului cu uleiul in care ai prajit mai multi catei de usturoi. Mai poti folosi si uleiul in care ai prajit nuca de cocos, seminte de mustar sau susan.

Dupa 30 de minute de la terminarea masajului, poti face o baie fierbinte si incearca sa incalzesti cat mai bine zona dureroasa pe timpul noptii. Timp de doua saptamani, aplica tratamentul tau naturist dimineata si seara si nu vei mai avea probleme.

Lamaia este si ea un remediu naturist impotriva durerilor de mijloc. Doua lamai stoarse, in care ai adaugat sare pot fi consumate de doua ori pe zi, pentru ca durerea sa iti dispara.

Intre mese poti consuma lamaie proaspata, iar in doua zile mijlocul tau va fi ca nou. Specialistii americani au spus ca tratamentul cu vitamina C continuta de lamaie este cel mai eficient in astfel de cazuri si ofera rezultate rapide.

Tot din leacurile batranesti face parte si cartoful, ca tratament pentru durerea de mijloc. Aseaza cateva felii taiate si curatate proaspat pe zona dureroasa si pastreaza o temperatura confortabila.

Dupa ce tot sucul cartofului s-a absorbit, indeparteaza tamponul tau natural si te poti odihni linistit. Repeta procedura in fiecare seara si vei vedea ca inca din primele doua aplicari durerea va disparea.

Dieta alimentara joaca si ea un rol important in tratarea si indepartarea durerilor de mijloc.

Fumatul va fi evitat atat cat se poate, iar salatele de legume proaspete, cu putin ulei de masline si fructe la desert vor face parte din dieta ta timp de doua saptamani.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-10-2009/remedii-pentru-durerile-de-mijloc-946574




Remedii pentru durerile de mijloc - articole medicale - startsanatate