ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Renunta la multivitamine si mananca sanatos - articole medicale

Renunta la multivitamine si mananca sanatosTe-ai gandit sa renunti la multivitaminele tale zilnice si sa incepi sa mananci sanatos? Suplimentele de vitamine nu sunt necesare daca organismul beneficiaza de toti nutrientii de care are nevoie pentru a se reface si a se simti bine in fiecare zi.

Specialistii americani considera ca nu este nevoie de multivitamine daca zilnic consumam alimente bogate in proteine, vitamine si minerale, informeaza healthcastle.com.

Un organism sanatos are nevoie de cel putin doua fructe pe zi, tot atatea legume, trei mese bogate in proteine si paine integrala.

Fructele pot fi consumate foarte bine la desert. Poti alege sa imbogatesti garnitura fripturii de la pranz si cu legume. Mai mult, atunci cand esti la birou consuma morcovi, banane, mere sau capsuni pe post de gustare, inlocuind snacksurile de altadata.

Calciul este foarte important pentru structura osoasa si intarirea intregului organism. Daca nu mananci lactate, incearca macar sa alegi un iaurt cu fructe. Gustul va fi diferit si iti va face placere sa il consumi.

Incearca sa imbogatesti masa de la pranz cu putin peste cu oase, acesta fiind bogat in calciu.

Mananci fara paine de multa vreme iar abia acum organismul s-a resimtit. Poti opta pentru cea prajita, cereale simple sau orez si cartof din belsug in supa sau ciorba de la pranz. Sunt foarte importante aceste alimente pentru favorizarea absortieiei vitaminelor, deci nu le evita.

Specialistii americani sunt de parere ca multivitaminele sunt necesare, dar in cazuri speciale (femei insarcinate sau batrani, unde procesele organismului sunt mai lente). Celelalte persoane pot beneficia de calciu, vitamina D, vitamina C, fier si magneziu din alimentatie.

Daca totusi vrei sa iei multivitamine pentru ca nu poti respecta aceste reguli simple de dieta consulta medicul tau si pe baza analaizelor iti va recomanda vitaminele necesare, in cantitatile potrivite.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-02-2010/renunta-la-multivitamine-si-mananca-sanatos-992075




Renunta la multivitamine si mananca sanatos - articole medicale - startsanatate