ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Restaurantele din California, obligate sa afiseze caloriile din meniuri - articole medicale

Restaurantele din California, obligate sa afiseze caloriile din meniuriCalifornia a devenit, incepand de marti, primul stat din SUA care impune afisarea continutului in calorii al meniurilor din restaurante

Legea, semnata de guvernatorul Arnold Schwarzenegger, a fost adoptata in scopul de a incuraja obiceiurile alimentare mai sanatoase, informeaza AFP.

Astfel, incepand de marti, lanturile de restaurante cu peste 20 de localuri sunt obligate sa prezinte in forma tiparita informatiile nutritionale ale meniurilor pe care le ofera, acestea avand totusi o perioada de acomodare cu noua reglementare, termenul final fiind 1 ianuarie 2011.

"Legea ii va ajuta pe californieni sa faca optiuni alimentare mai sanatoase si in cunostinta de cauza, expunand informatiile privind aportul meniurilor in calorii in miile de restaurante din stat", se arata intr-un comunicat dat publicitatii de biroul guvernatorului Californiei.

Conform statisticilor realizate de Ministerul pentru sanatate publica al Californiei, un copil din trei si un adolescent din patru sunt supraponderali sau aproape, iar obezitatea a ajuns sa reprezinte a doua cauza a mortalitatii, dupa tutun.

O initiativa similara a fost adoptata si in New York dar este prima oara cand pe teritoriul SUA se ia o asemenea masura la nivel de stat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-01-2008/restaurantele-din-california-obligate-sa-afiseze-caloriile-din-meniuri-425503




Restaurantele din California, obligate sa afiseze caloriile din meniuri - articole medicale - startsanatate