ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Retete cosmetice cu maioneza - articole medicale

Retete cosmetice cu maionezaMaioneza, consumata regulat, poate avea efecte nedorite asupra sanatatii, din cauza continutului bogat de grasimi. Folosita drept masca de fata, ea face minuni pentru pielea uscata, lipsita de elasticitate si vigoare.

Ouale, otetul si uleiul continut sunt ingredientele perfecte pentru mastile faciale in cazul tenului uscat sau a firului de par subtire si deteriorat, informeaza natural-homeremedies.org.

Indeparteaza celulele moarte de la nivelul epidermei si hraneste in profunzime pielea uscata. Prepara o masca faciala din maioneza, sucul unei lamai si miere.

Aplica pe fata si decolteu si asteapta 15 minute sa actioneze. Indeparteaza cu apa rece si repeta tratamentul de doua ori pe saptamana. Dupa doar primele utilizari, pielea isi va recapata aspectul sanatos.

Maioneza poate fi combinata cu migdale proaspete, pentru a obtine o alta masca faciala. Spala mai intai tenul cu putin otet de mere, obtinut in casa. Aplica masca cu migdale si maioneza, asteapta 15 minute sa actioneaze, dupa care o poti indeparta tot cu otet.

Tratamentul are efect tonic, iar pielea ta va fi rasfatata in fiecare saptamana printr-o masca naturala, perfecta pentru tenul tau uscat.

Pentru ingrijirea parului, prepara maioneza din doua oua, ulei si putin otet. Aseaza amestecul la frigider timp de o ora si maseaza dupa aceea intreg scalpul. Dupa doar prima aplicare, pielea va fi curata, iar radacina intarita. Firul de par isi va recapata elasticitatea si stralucirea.

O poti amesteca si in balsamul tau obisnuit, iar dupa spalare, aplica amestecul pe parul umed. Indeparteaza dupa 10 minute tot cu sampon si vei observa imediat primele efecte. Poti amesteca de asemenea maioneza cu putin lapte si obtii masca perfecta pentru hranirea in profunzime a scalpului.

Dupa 20 de minute de masaj cu masca obtinuta, spala parul in mod obisnuit. Dupa primele utilizari ouale, otetul si uleiul nu iti vor mai lipsi din casa.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-16-2009/retete-cosmetice-cu-maioneza-887535




Retete cosmetice cu maioneza - articole medicale - startsanatate