ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rezultate promitatoare impotriva tuberculozei cu un cocktail de medicamente - articole medicale

Rezultate promitatoare impotriva tuberculozei cu un cocktail de medicamenteCercetatorii au facut un progres important in lupta impotriva tuberculozei, producand un cocktail de pastile experimental care a ucis 99% din bacteriile tuberculozei in doua saptamani, costurile acestuia fiind mult mai reduse comparativ cu cele ale tratamentelor existente.

Combinatia de pastile ar putea fi, de asemenea, compatibila cu medicamentele pentru bolnavii de SIDA, potrivit AFP, preluata de France 24.

O persoana moare la fiecare 20 de secunde din cauza tuberculozei, in special in tarile sarace, iar tot mai multi oameni dezvolta o rezistanta la arsenalul de medicamente care actioneaza dupa o perioada de dupa doi ani si interactioneaza de obicei negativ cu medicamentele anti HIV.

"Aceasta noua combinatie de medicamente distruge peste 99% din bacteriile tuberculozei din expectoratiile pacientilor in doua saptamani de la inceperea tratamentului", a declarat Mel Spigelman, presedintele organizatiei TB Alliance.

Testele initiale derulate pe 85 de pacienti au indicat ca medicamentul poate vindeca persoanele cu tuberculoza in "patru luni sau poate chiar mai putin", sustine Spigelman.

Acesta promite ca pretul noului tratament va fi cu 90% mai ieftin decat al celor existente in prezent.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/rezultate-promitatoare-impotriva-tuberculozei-cu-un-cocktail-de-medicamente-1181237




Rezultate promitatoare impotriva tuberculozei cu un cocktail de medicamente - articole medicale - startsanatate