ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ridichiile, proprietati curative - articole medicale

Ridichiile, proprietati curativeRidichiile sunt gustoase si energizante, se planteaza usor, rezista in orice climat, iar continutul bogat de nutrienti le recomanda pentru orice dieta de intretinere.

Sunt o sursa sigura de fier, calciu, sodiu, fosfor si vitamina C, iar pentru un efect rapid se recomanda proaspete, in salate sau chiar ca gustare intre mese, informeaza best-home-remedies.com.

Au efect laxativ, tocmai de aceea nutritionistii le recomanda in curele de slabire. Indeparteaza durerile stomacale si calmeaza iritatiile gastrointestinale.

Infectiile urinare isi gasesc remediu in ridichiile aromate, daca sunt consumate sub forma de suc proaspat. Se recomanda doua pahare, dimineata si seara, iar efectele vor fi inregistrate inca din prima saptamana.

Ridichia are efect dezinfectant si reduce inflamatiile. Tocmai de aceea este benefica in tratarea afectiunilor pulmonare, impreuna cu mierea. Se consuma de trei ori pe zi, timp de doua saptamani.

Indeparteaza de asemenea tusea suparatoare sau raguseala, specifice sezonului rece.

Afectiunile ficatului pot fi tratate si ele prin suc de ridichi, in care ai adaugat miere. Se recomanda o jumatate de litru din sucul astfel obtinut, consumat zilnic, pentru o buna functionare a organelor interne.

Afectiunile pielii sunt tratate cu succes prin feliile proaspete de ridichi, lasate in otet peste noapte. Au efect dezinfectant, cicatrizant si indeparteaza eficient durerile.

Tenul obosit si imbacsit poate fi si el tratat prin comprese cu ridichi proaspete. Aplica pe zonele cu probleme si curata timp de cateva minute. In scurt timp vei scapa de neplaceri si te vei bucura din nou de un ten curat si luminos.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-07-2009/ridichiile-proprietati-curative-878097
Ridichiile, proprietati curative - articole medicale - startsanatate