ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Romanii, loviti de moda plasturilor - articole medicale

Romanii, loviti de moda plasturilorFie ca este vorba despre albirea dintilor, mijloc contraceptiv, dureri de orice fel sau vicii, romanii pot apela fara probleme la plasturi.

Producatorii sustin ca simpla aplicare a acestora te va ajuta sa renunti la fumat, sa slabesti sau sa scapi de multe alte chestii, informeaza Gandul.

Plasturii pentru slabit actioneaza pe baza de ingrediente 100% naturale, contin extract din ceai verde, cu rezultate uimitoare in arderea grasimilor si scaderea greutatii corporale, sustin producatorii. Substantele active sunt absorbite, iar plasturele are efect intreaga zi, comparativ cu pastilele de slabit care sunt active doar cateva ore.

Un alt exemplu il reprezinta plasturii de albit dintii. Acestia sunt flexibili si contin ingrediente active, precum peroxid de hidrogen, un ingredint de albire care protejeaza smaltul.

Daca te-ai saturat de mijloacele contraceptive normale, poti folosi plasturii contraceptivi, ce au 4 cm/4 cm si se ataseaza ca un plasture obisnuit pe pielea uscata, curata si fara pilozitati. Locul aplicarii poate fi schimbat de la o saptamana la alta, insa nu trebuie folosita crema sau lotiune de corp in locul si zona din jurul plasturelui

De asemnea, puteti renunta la fumat mult mai repede daca folositi plasturi.

Plasturi pentru slabit costa 79 - 165 lei, plasturi pentru albit dintii - 200 lei, plasturi contraceptivi - 95 lei, plasturi antifumat - 84 lei, plasturi antireumatici - 4 - 20 lei, iar plasturi dermato-cosmetici - 25 lei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-07-2009/romanii-loviti-de-moda-plasturilor-968731




Romanii, loviti de moda plasturilor - articole medicale - startsanatate