ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Rosii modificate genetic, pentru a rezista proaspete o luna si jumatate - articole medicale

Rosii modificate genetic, pentru a rezista proaspete o luna si jumatateOamenii de stiinta au obtinut un soi de rosii modificate genetic care rezista proaspete de cateva ori mai mult decat soiurile traditionale.

Conform The Telegraph, noile tomate stau proasptete nu mai putin de 45 de zile, de 3 ori mai mult decat restul rosiilor de pe piata. Cercetatorii indieni, cei care se afla in spatele descoperirii, sunt de parere ca in acelasi fel pot fi obtinute si alte fructe, precum bananele, mango sau papaya.

Faptul ca se intervine asupra rosiilor nu le afecteaza cu nimic gustul, se mentioneaza in raportul publicat in jurnalul Proceedings of the National Academy of Sciences.

Potrivit cercetatorilor de la Plant Genomic Research, in New Delhi, India, 40% dintre fructele culese se pierd, pentru ca se deterioreaza prea repede.

Acesta nu este primul soi de rosii modificate genetic. In 2001, oamenii de stiinta au reusit sa obtina niste tomatele cu un nivel extrem de mare al antioxidantilor, care au capacitatea de a lupta cu nenumarate boli, printre care cele de inima si cancerul.

Daca in cazul soiurilor de plante modificate genetic acest fapt se regaseste pe eticheta, decizia cumpararii apartinand doar consumatorului, in cazul carnii sau lactatelor provenind de la animale hranite cu plante modificate genetic, acest lucru nu apare pe eticheta si nici efectul pe termen lung al consumarii acestor produse nu este cunoscut.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-02-2010/rosii-modificate-genetic-pentru-a-rezista-proaspete-o-luna-si-jumatate-992250




Rosii modificate genetic, pentru a rezista proaspete o luna si jumatate - articole medicale - startsanatate