ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

S-a descoperit regiunea din creier care raspunde de teama de a nu pierde bani - articole medicale

S-a descoperit regiunea din creier care raspunde de teama de a nu pierde baniCercetatorii britanici au anuntat ca regiunea din creier care raspunde de teama noastra de a nu pierde bani a fost localizata, fiind vorba de amigdala.

Descoperirea este importanta pentru oamenii de stiinta pentru ca permite studierea comportamentului uman vizavi de finante si economie, relateaza HealthDay.

In situatii in care am putea pierde bani se activeaza rapid aceasta regiune din creier, ea jucand un rol important si in depresie, anxietate si autism.

In cadrul studiului a fost analizat comportamentul a doua persoane care aveau nereguli in acesta regiune din creier, cauzate de o boala genetica rara, si un grup de persoane care aveau amigdala intacta. Tuturor li s-a propus sa parieze la jocuri de noroc.

In timp ce persoanele cu amigdala intacta n-au acceptat toate provocarile, chiar daca era vorba despre sume mici, cei afectati de boala nu s-au dat in laturi de la provocari, nearatand niciun fel de aversiune fata de posibilitatea de a pierde bani, se mentioneaza in raportul Proceedings of the National Academy of Sciences.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-10-2010/s-a-descoperit-regiunea-din-creier-care-raspunde-de-teama-de-a-nu-pierde-bani-994250




S-a descoperit regiunea din creier care raspunde de teama de a nu pierde bani - articole medicale - startsanatate