ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

S-a lansat un nou supliment nutritiv impotriva obezitatii - articole medicale

S-a lansat un nou supliment nutritiv impotriva obezitatiiUn nou produs destinat controlarii greutatii corporale, care scade pofta de mancare si genereaza senzatia de satietate, a fost lansat, miercuri, pe piata farmaceutica din Romania.

Suplimentul nutritiv, PinnoSlim, are in compozitie doar extracte naturale, in principal ulei de pin coreean, si nu da dependenta, chiar daca este administrat o perioada mai lunga de timp, informeaza NewsIn.

Nutritionistii recomanda administrarea a trei capsule pe zi, cu 30 de minute inainte de fiecare masa principala a zilei.

"Scaderea in greutate se face prin scaderea numarului de calorii consumate de o persoana intr-o zi. Prin senzatia de satietate pe care o creaza produsul, scade si cantitatea de mancare pe care o consumam zilnic", explica medicul nutritionist Catalin Margarit.

In Romania, peste 40% dintre persoane sufera de obezitate si supraponderabilitate, in timp ce jumatate dintre europeni se confrunta cu aceasta problema.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-08-2008/s-a-lansat-un-nou-supliment-nutritiv-impotriva-obezitatii-430602




S-a lansat un nou supliment nutritiv impotriva obezitatii - articole medicale - startsanatate