ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

S-au descoperit trei noi factori de predispozitie genetica la Alzheimer - articole medicale

S-au descoperit trei noi factori de predispozitie genetica la AlzheimerOamenii de stiinta francezi si britanici au anuntat, duminica, descoperirea a trei gene ce joaca un rol extrem de important in dezvoltarea bolii Alzheimer.

Descoperirea echipelor internationale de cercetatori are o importanta majora in conditiile in care unul din patru cazuri de Alzheimer are o cauza genetica, insa nu este foarte clar si care sunt genele responsabile de declansarea acestei maladii misterioase, potrivit AsiaOne.

Oamenii de stiinta spera ca noua descoperire le va permite sa avanseze pe calea obtinerii unui tratament sau macar le va oferi informatii utile pentru prevenirea bolii.

Echipele de cercetatori care au analizat impreuna un esantion de 36.000 de pacienti au identificat si alte zece gene care ar putea de asemenea sa aiba legatura cu Alzheimer, insa sunt necesare studii suplimentare pentru a confirma aceasta ipoteza.

In clipa de fata, medicamentele pentru Alzheimer au doar un efect temporar iar specialistii in domeniu avertizeaza ca numarul bolnavilor s-ar putea tripla pana in 2040, ajungand la 81 de milioane de persoane.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-06-2009/s-au-descoperit-trei-noi-factori-de-predispozitie-genetica-la-alzheimer-877249




S-au descoperit trei noi factori de predispozitie genetica la Alzheimer - articole medicale - startsanatate