ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Salteaua Dormeo cu fibre de argint, indicata persoanelor alergice - articole medicale

Salteaua Dormeo cu fibre de argint, indicata persoanelor alergice

Utilizarea argintului pentru beneficiile sale antibacteriene, medicale si terapeutice dateaza de mii de ani. În secolul V î.Hr., imparatul persan Cyrus cel Mare atunci cand pleca la razboi ii obliga pe soldati sa pastreze apa in vase de argint, stiind ca apa se va pastra mereu proaspata. De fapt, romanii au fost primii care au mentionat pentru pentru prima data intr-un document scris despre puterile miraculoase ale argintului in tamaduirea ranilor.

Intuitia romana s-a dovedit a fi corecta. Medicina occidentala moderna recunoaste proprietatile antimicrobiene ale argintului ca fiind cele mai eficiente. La inceputul secolului, argintul a fost de fapt considerat primul antibiotic – bandajele pentru rani se realizau din folii de argint.

Datorita spectrului larg de proprietati antimicrobiene, argintul este folosit astazi in produsele de ingrijire a sanatatii, de la bandaje pentru arsuri pana la fabricarea , aproape orice produs unde controlul infectiilor este critic. Putem cumpara chiar si plasturi speciali ce contin argint pentru pansarea ranilor la copii.

Argintul mai este folosit pe scara larga si in aplicatiile industriale, in special in filtrele de apa potabila si in sistemele de filtrare la bazinele de inot.

De curand , puteti gasi pe piata din Romania si saltelele cu fibre de argint. Ele reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa doarma intr-un mediu sanatos deoarece argintul are functie optima anti-statica, neutralizeaza mirosurile, si protejeaza impotriva campurilor electromagnetice din incapere. Mai mult decat atat, argintul detine proprietati izotermice si astfel regleaza temperatura corpului in timpul somnului.

Daca vrei sa incerci o saltea de calitate care sa transforme o noapte obisnuita intr-o experienta de vis, incearca noua saltea Dormeo Memory 2+12 Silver Plus.. Prin ce se diferentiaza acest produs de restul saltelelor de pe piata?

• materialul exterior este intretesut  cu fibre de argint, acestea avand proprietati anti-microbiene, si antistatice, neutralizeaza mirosurile si protejeaza impotriva campurilor electromagnetice din incapere

• are  trei zone de sustinere – in zona capului, cea lombara si a picioarelor, usurand  astfel circulatia sangelui. Totodata, aceasta dispunere permite circulatia aerului in interiorul saltelei, prevenind astfel transpiratia.  

anatomica si ortopedica. Salteaua sprijina pozitia naturala dreapta a coloanei vertebrale in timpul somnului si astfel corpul se relaxeaza si se regenereaza in timpul odihnei.

confortabila – este fabricata din Ecocell, material ce se adapteaza perfect la forma si greutatea corpului tau.

• un strat suplimentar de spuma vascoelastica este adaugat pt un confort desavarsit. Cand te ridici, datorita spumei vascoelastice, salteaua revine la forma initiala. Spuma vascoelastica este un material termosensibil, care se adapteaza la temperatura corpului: la temperaturi joase devine mai moale, la temperaturi ridicate devine mai ferm.

Husa saltelei este impregnata SANITIZED®, o protectie eficienta impotriva acarienilor, ciupercilor si bacteriilor.

Salteaua Dormeo Memory 2+12 Silver Plus este ideala pentru persoanele predispuse la alergii si copiilor. Mai multe detalii pe www.dormeo.ro


Articol propus de Dormeo - www.dormeo.ro




Salteaua Dormeo cu fibre de argint, indicata persoanelor alergice - articole medicale - startsanatate