ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de durerile de spate cu presupunctura si ananas - articole medicale

Scapa de durerile de spate cu presupunctura si ananas8 din 10 adulti din SUA se plang de durerile de spate, raportul fiind apropiat si in alte tari. Acestea pot fi tratate cu o pilula, insa exista intotdeauna pericolul efectelor secundare.

Inainte sa ajungi la pastile, de ce n-ai incerca sa te tratezi in mod natural? Yahoo! Health a extras cateva remedii din medicina chineza, care includ presupunctura si includerea ananasului in alimentatie.

Presupunctura e, practic, acupunctura fara ace, fiind folosite propriile degete pentru a stimula un anumit punct. Durerile de spate pot fi ameliorate prin apasarea regiunii din spatele genunchiului, cu degetul mijlociu al mainii drepte, timp de 3 minute, cand ar trebui sa simti o durere. Aceeasi miscare se repeta si in cazul celuilalt picior.



O alta abordare este presiunea, cu degetul mare, in locul indicat in imagine, timp de 3 minute, dupa care se trece la celalalt picior. Nu doar spatele tau va simti efectul benefic, ci si rinichii.



Gustari dulci, bune pentru spate

Poti face un cocteil antiinflamator amestecand, in parti egale, suc de cirese amare neindulcit cu suc de struguri, din care sa bei 3 pana la 6 pahare zilnic, pana cand durerile se amelioreaza.

Poti, la fel de bine, sa introduci in dieta ananasul, care contine niste enzime care sunt antiinflamatori naturali. Pe langa spate, actioneaza si asupra muschilor si articulatiilor, scapandu-te de dureri.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-25-2010/scapa-de-durerile-de-spate-cu-presupunctura-si-ananas-998131




Scapa de durerile de spate cu presupunctura si ananas - articole medicale - startsanatate